9 játékos vett részt az első napon a Rookie Minicamp-ban

A címben végül is minden benn van amiről ez a cikk szól, de nézzük kicsit részletesebben, hogy milyennek találták az adott játékosokat az első napon tartott két edzés alatt.

A tegnapi napon elkezdődött a felkészülés a következő szezonra. Először az újoncok mutathatták meg mit tudnak, immár a Vikings mezében. A 9 játékos valójában 10 volt.

DT Chase Baker (újonc szabadügynök – Boise State):  Bátor belső védekező falember, de erősebbnek kell lennie.

QB McLeod Bethel-Thompson (újraigazolt újonc szabadügynök – Sacramento State): A három irányító közül, akik a minicampban részt vesznek, kétség kívül ő a legjobb. NFL kaliberű a karja.

S Robert Blanton (5. körben draftolva – Notre Dame): Energikus, szilárd és jó felépítésű játékos. Az első fordulóban draftolt Harrison Smith-t is lenyűgözte a játéka.

RB Derrick Coleman (újonc szabadügynök – UCLA): Keményen és erőszakosan fut, a reggeli edzésen volt egy nagyon jó futása.

LB Solomon Elimimian (újonc szabadügynök – Hawaii): Nagy elvárások vannak vele szemben és a gyakorlatokon rendesen bizonyít. Sokan várják akár a kezdőbe is.

TE Rhett Ellison (4. körben draftolva – USC): Leginkább blokkoló típus, nagy valószínűséggel hasonló szerepet fog betölteni a csapatnál, mit Jim Kleinsasser tette.

WR Kamar Jorden (újonc szabadügynök – Bowling Green): Két lenyűgöző elkapása volt a pénteki napon. Inkább a pálya szélén keresi a helyét és ott kapja a labdákat.

B Josh Robinson (3. körben draftolva – Central Florida): Gyorsasága lenyűgöző, tényleg nem csak reklámozták a tehetségét.

CB Nick Taylor (újraigazolt szabadügynök – Florida International): Kosaras létére egész jól mozgott a délelőtti edzésen. A fedező képességeit még hasznosítani lehet.

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.