6 draftolt játékost szerződtetett a Vikings

Elkezdődött az idén draftolt játékosok szerződtetése a csapathoz. Jelenleg 6 játékos írt alá a mai napon, még 4-en maradtak szerződés nélkül.

A Minnesota Vikings csapata a mai napon az idén draftolt 10 játékosa közül 6-al írt alá szerződést, köztük az Arkansas-i elkapópáros Greg Childs és Jarius Wright.

Egy dolgos keddi napon a Vikings 6 játékost szerződtetett a csapathoz, a legjobb 5 játékos közül ám még 4 szerződés nélkül van.

A hat szerződtetett játékos pedig a negyedik körben draftolt elkapópáros Greg Childs és Jarius Wright (Arkansas), valamint a kicker Blair Walsh (Georgia), a DB Robert Blanton (Notre Dame), a LB Audie Cole és a defensive falember Trevor Guyton.

Ők egyaránt 4 éves szerződést írtak alá a Vikings csapatával.

A szerződésről először a keddi napon a késő délelőtti órákban lehetett tudni, mivel a Vikings 7. körben választott játékosa Trevor Guyton twitteren osztotta meg, hogy aláírt a Vikings-hoz.

Ezután a twitter üzenet után hivatalosan is bejelentették az igazolásokat a többiekével együtt.

Blanton aki többnyire CB-t játszott, most safetyként bizonyíthat, de nem lesz könnyű dolga, hiszen szintén az idén draftolt Harriospn Smith gyakorlatilag kezdő safetyvé lépett elő egyetemen és a minicampban nyújtott teljesítménye alapján. Azonban Mistral Raymond és Jamarca Sanford is még Blanton előtt van a rangsorban, de csak Blanton-on múlik meddig.

Guyton és Cole valószínűleg egyenlőre beugrók lesznek a védelemben linebacker és defensive lineman posztokra.

Walsh a kezdő kickere a Vikings-nak, ez persze már biztos, hiszen pár napja a Vikings megvált a korábbi kickerétől, a 13 éve az NFL-ben játszó Ryan Longwell-től. Mindenki meglepődött, hogy a 6. körben őt hozták el, egyáltalán, hogy kickert hozott a Vikings. Ez még nem volt sehol attól, hogy váratlanul bejelentették, hogy megválnak kiválóságuktól Ryan Longwell-től.

Childs és Wright abszolút jó teljesítményt nyújtanak eddig  felméréseken, remek elkapásaikkal és gyorsaságaikkal talán még 2,3,4. elkapókká is előléphetnek. Természetesen Percy Harvin az első számú és egyenlőre úgy néz ki, hogy Jerome Simpson a 2.

Childs és Wright ezen kívül még punt és kickoff visszahordásoknál is feltűnhetnek.

Az első körben elhozott Matt Kalil valamint szintén első körös Harrison Smith, a harmadik körös Josh Robinson és a 4. körös Rhett Ellison egyenlőre még nem írtak alá.

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.