5 éves a Vikings Country!

Oldalunk a mai napon lett 5 éves.5thBD_1

Ma 2013. április 28-a van. 5 éve ezen a napon határoztam el, hogy rajongó oldalt indítok a kedvenc NFL csapatomnak, a Minnesota Vikings-nak. Az elmúlt 5 évben rengeteg változáson ment keresztül az oldal, mind kinézetileg, mind tartalmilag.

Az első időszakban Vikings Hungary néven futott az oldal és a vikingshungary.atw.hu internetcímen voltunk elérhetőek. A design még kezdetleges volt és cikkek sem jelentek meg naponta. Az oldalt akkor csak egyedül szerkesztgettem és teszem ezt mind a mai napig is, (ezen viszont változtatást eszközölök a közeljövőben, de pszt ez még titok :)). Az oldal látogatottsága napi szinten pár emberből állt, akik érdeklődtek az NFL és/vagy a Minnesota Vikings iránt. Eleinte leginkább csak mérkőzésekről és fontosabb hírekről írtam cikket.

2009-ben új korszak köszöntött be az oldal életébe. Átköltözünk az ATW-től a WordPress-hez, ahol mind a mai napig üzemel az oldal. Ekkor vikingshungary.wordpress.com néven futottunk. Egyre nagyobb népszerűségnek örvendett a Facebook már hazánkban is, így nem hagyhattam ki a lehetőséget, oda is felraktam az oldat, megalakítva a máig is üzemelő Minnesota Vikings Hungary rajongói oldalt, mely a honlapunk hivatalos facebook oldala. Ezen lehetőséget kihasználva már nőtt az oldal látogatottsága és egyre többen csatakoztak kis közösségünkhöz. Az oldal fejlődött és mivel új motort kapott, sokkal gyorsabb és megbízhatóbb volt. Egyre több cikk jelent meg, már a kevésbé kiemelendő hírek is szerepet kaptak.

2010 végén, 2011 elején egy rövid időre szünetelt az oldal működése költözés miatt, de pár hónap elteltével ismét beindultunk és az oldal ismét teljes fordulatszámon pörgött.

2011 júniusában új korszak köszöntött be az oldal történetében. Vikings Hungary-ről Vikings Country-ra kereszteltem át az oldat és megszületett a ma is használatos vikingscountry.wordpress.com. 2011-ben rengeteg újításon esett át az oldal. Mind a design, mind a tartalom megújult. Új menüpontok, még több hír, rengeteg információ a csapattal kapcsolatban. A 2011-es idénytől beindult a közös meccsnézés és chatelés az oldalon. Ez remek hangulatokat szült minden egyes találkozón, melyen sok magyar Vikings fanatikus tekinthette meg együtt a Vikings izgalmas mérkőzéseit.

2012 januárjában a jelenlegi design került kialakításra és újabb menüpontokkal gyarapodott az oldal. 2012. június 19-én történelmi pillanatot élhettünk át, mikor megszületett a Vikings Country okostelefon alkalmazása, ami a magyarországi NFL szurkolói csoportok közül az első volt, sőt tudtommal még mindig az egyetlen. Ebben az alkalmazásban a hírfolyam frissítései találhatóak meg, valamint a twitter és a facebook oldalunk is bele van integrálva.

Azóta töretlenül megyünk előre és napról napra friss információval igyekszek ellátni mindenkit, aki a Minnesota Vikings csapata iránt érdeklődik.

Jöjjön néhány számadat az elmúlt 5 évből:

Több mint 1200 cikk-et írtam eddig és számuk napról napra nő. Sikerült elérnem, hogy hetente több ezren tekintsék meg oldalunkat, ahol mindig naprakészek lehetnek a kedvenc együttesükkel kapcsolatban.

További fejlesztések is tervbe vannak véve. Címszavakban: hivatalos klub, szurkolói kártya, saját domain név és még sok más finomság.

Köszönöm, hogy az elmúlt 5 évben több tízezren tiszteltetek meg azzal, hogy olvassátok az oldalt és remélem, hogy a jövőben továbbra is magasan fog szárnyalni kis közösségünk.

Köszönöm az elmúlt 5 évet, Vikings Country a jövőben is!

Üdvözlettel:

 

Kmety Gergő
2013.04.28.
Dunakeszi

4 gondolat a(z) “5 éves a Vikings Country!” bejegyzéshez

  1. Én szeretném megköszönni hogy ilyen színvonalas oldalt hoztál számunkra össze. Így tisztában lehetünk kedvenc csapatunk történéseivel. Mindent köszönök(ünk)

    Kedvelés

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.