Katasztrofális a támadójáték, nincs is eredmény

Hiába Teddy visszatérés, sajnos ő sem tudott segíteni a Lions ellen, ismét vereség egy csoportrangadón.RegularSeason Game6, Lions-Vikings2

Önbizalomtól duzzadva vágtunk neki a Detroit Lions elleni csoportrangadónak, de sajnos nem tudunk kilépni önmagunk árnyékából, az eredmény pedig egy újabb csúfos vereség.

Több mint 50000 lelkes Vikings szurkoló látogatott ki a Lions-Vikings összecsapásra abban a reményben, hogy a Packers elleni fiaskó után értékelhetőt mutat a csapat, pláne hazai közönség előtt. Na ez elmaradt.

Nem is akarom nagyon hosszúra nyújtani, mert igazából nem is érdemes, de azért nézzük mi is történt a pályán helyi idő szerint 12 órától.

Az első driveot a meccsen a vendégek indíthatták és nem is kellett nekik négy perc sem máris megszerezték első TD-jüket a találkozón. A Vikings védelem csak a másik 11 játékost alkotta a pályán, értékelhető mozzanata ebben a védekezésben semmi nem volt. Annál több érdeme van benne a Lions-os Riddick-nek, aki előbb egy 41 yardos passzt kapott el, majd végül 9 yardos elkapásával az endzoneban megszerezte a vezetést a Detroit-nak.

Ez elképzelhető volt, hogy így alakul, hiszen idei meccseink zömét így kezdtük, de után jött a javítás. Most is úgy tűnt, hogy nem szeppenünk meg és az első drive-unkban szépen haladtunk is előre. Főleg az első NFL kezdését ünneplő McKinnon futásaival haladtunk előre, de Wright 21 yardos elkapásával máris a Lions 10 yardosánál találtuk magunkat. Ekkor jött a baj, Teddy talán túl gyorsan akart és meg is szabadult a labdát, egyenesen belevágta a a Lions védő kezébe, így meglett az újonc első eladott labdája.

Majd pár puntot követően az Akers bénázásai miatt szerződtetett Prater próbálkozott 50 yardról, de valahogy ő sem érezte a kaput, mellé is ment. Újabb puntháború alakult ki a pályán, ekkor egyik offense sem tudott értelmes játékot felmutatni az ellenfele védelme ellen. 1 perccel a szünet előtt Teddy ismét eladta a labdát, persze köszönhetően Asiata-nak, aki pont úgy bénázott és ütött bele a labdába, hogy az Whitehead kezében kössön ki.

52 yardról Prater még a szünet előtt bevette a Vikings kapuját, gy 10 pontos előnnyel mehettek az öltözőbe.

A harmadik negyedben egyetlen pont sem esett, de annál több punt, egy újabb Bridgewater interception és egy 44 yardról kihagyott Prater FG kísérlet is volt.. Ez itt a védelmek meccse volt kár, hogy a miénk úgy megingott az elején. 

A negyedik negyedben egy az előző negyedből áthozott Lions támadás során Bell 1 yardos futott TD-t ért el, amivel végleg megpecsételődött a sorsunk. Persze mondhattuk volna, hogy simán van lehetőség három 3 TD-t szerezni, ja de nem azzal a játékkal.

Csak, hogy ne szégyenüljünk meg teljesen Walsh 40 yardról a póznák közé lőtte a labdát és így csak 17:3 -ra kaptunk ki a Lions elleni csoportrangadón.

Szomorú volt nézni, hogy mennyire nem az valósul meg a pályán, mint ami az elképzeléseinkben megfogalmazódott. Ezen a héten idegenben lépünk pályára a Bills ellen, kíváncsian várjuk, hogy az idén jobb formában lévő Buffalo ellen mit tudunk nyújtani.

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.