A Northwestern legyőzésével robog tovább a Gophers

Kicsit megkésve, de itt a Gophers múltheti mérkőzésének összefoglalója. A Northwestern volt az ellenfél, győzelem lett belőle.Gophers_6

Szombaton több mint 45000 szurkoló gyűlt össze a TCF Bank Stadium-ban, ahol a Minnesota Golden Gophers a konferenciaellenfelét, a Northwestern Wildcats csapatát fogadta.

Az első támadásából egyik csapatnak sem sikerült pontokat felírnia az eredményjelzőre, de a Gophers ezen változtatott. Egy elég hosszúra nyúlt drive alatt sikerült megszerezni a vezetést Leidner futott TD-jével. Ez a támadássorozat 11 playből állt, melyben abszolút domináltak a futások. Cobb és Leidner felváltva rohantak a labdával. 

A második negyed elején aztán jött az egyenlítés. Siemian adott 11 yardos TD passzt Jackson-nak. Persze ennek nem igazán örülhetett sokáig a vendég csapat, hiszen nem telt 3 perc és Leidner újabb futott TD-t ért el. Az irányító inkább futásokkal szerzi a pontokat csapatának, mint passzokkal, de ez már már általános a Minnesota-nál.

Még a szünet előtt a Northwestern kickere, Jack Mitchell 19 yardról a kapufák közé lőtt, így feljöttek 14:10 -re.

A szünetben kisebb előnnyel mehetett az öltözőbe a hazai csapat.

A harmadik negyedben nem esett egyetlen pont sem, csak Leidner labdaeladását lehet megemlíteni.

A zárónegyedet Santoso 25 yardról értékesített mezőnygóljával kezdtük. A Wildcats küzdött és meg is lett az eredménye, hiszen egy szépen felépített drive után Siemian 2 yardos futott TD-t ért el, kiegyenlítve a találkozót.

A Wildcats pontszerzés öröme most még kevesebb ideig tartott, hiszen a kirúgásból Jack Mitchell 65 yardos kickoff return TD-t hozott össze, amivel megint vezetésre tett szert a Minnesota. Az eredmény már nem változott a Gophers 24:17 -re megnyerte a találkozót ezzel 5-1 -es mérleggel áll a szezonban és ami még fontosabb, hogy 2-0 -val pedig a konferenciában.

Ezen a héten a Purdue Boilermakers csapatával csapunk össze.

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.