Sokba fáj Jennings, jöhet a trade?

Jenning a pályán nem mutat olyan számokat, ami a csapatnak megérne évi közel 10 millió dollárt, megérett a cserére?Greg Jennings_1

Greg Jennings másfél éve mondhatja magát Minnesota Vikings játékosnak és eddig nem feltétlenül azt az eredményt mutatta fel, amire kifizetnek neki évi tíz millió dollár körüli összeget. Megérett a cserére.

Tavaly 68 elkapásból 804 yardot és 4 TD-t tudott felmutatni, ez kevés egy ennyi pénzt kapó játékostól, Idén meg abszolút visszavett. Sok az elejtett labdája. 

Ebben a szezonban Jenning játéka egyáltalán nem meghatározó egyszerűen nincs értelmem megtartani őt. Játéka a pályán nem nagyon segíti elő a győzelmet és a nem is annyira veszélyes a védelmekre. Sok a drop, olyan labdákat ejt el, hogy az már már nevetséges. Az ő elcserélésével sokat nem vesztene  csapat, inkább nyerne, hiszen az amúgy is megkezdett fiatalítási programba nem fér bele egy 32 éves játékos, aki csak a pénzt viszi.

És vajon mit érhet még Jennings? 32 éves, már nem fénykorát idéző elkapó. Maximum egy középső vagy késői körös pick jöhet szóba érte. Vannak olyan fiatalok a Vikings padján, akik szerintem tudnák hozni Jennings szintjét, persze itt nem Charles Johnson-ra gondolok, aki eléggé lassúnak bizonyult a Buccaneers ellen, bár lehet hogy Bridgewater dobálta túl őt.

Október 28-án, azaz ma van a trade utolsó napja, így ma erre a kérdésre választ kapunk. Amúgy az NFL NETWORK-ös fiúk is megszellőztették már, hogy Jennings esetleg megy Minnesota-ból ,szóval nem a levegőbe beszélek.

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.