Mérkőzés előtti sérülésjelentés: GB @ MIN (12. hét)

A múltheti vereségből lassan felocsúdva lezajlottak a heti edzések és szomorúan tapasztaltuk, hogy egy tucatnyi sérültünk van.
Sérülésjelentés_1

Matt Asiata (RB) az egyetlen olyan játékosunk aki biztosan kihagyja a vasárnapi találkozót, mivel agyrázkódás miatt a héten egyszer sem edzett, pihen a Packers ellen.

Nem olyan Jarius Wright (WR) állapota sem, a héten szerdán nem is edzett és csak pénteken tért vissza rendesen combizomsérülésből, kérdéses a szereplése.

Szintén kérdéses a szereplése Greg Jennings-nek (WR), aki bordasérülés miatt szerdán és csütörtökön nem is edzett.Pénteken már teljes edzést végzett.

Jerick McKinnon (RB) hátfájdalmai kicsit enyhültek, így a szerdai pihenő után a csütörtöki és pénteki edzésen limitáltan, de mozgott, ő ott lesz vasárnap.

Mike Harris (OT) kihagyta a múlthetet bokasérülés miatt és emiatt van a listán ezen a héten is. Szerdán nem edzett, a többi napon csak limitáltan, de elérhető lesz vasárnap.

Anthony Barr (LB) és Sharrif Floyd (DT) is egyaránt térdsérüléssel bajlódik. Közülük Floyd-é a rosszabb az ő bevetése a Packers ellen erősen kérdéses. Barr-al ellentétben Floyd csütörtökön és pénteken már nem is edzett.

Megint csak bokasérülés miatt van a listán Xavier Rhodes (CB), aki szerencsére a hét második felében már rendes edzésmunkát végzett, így ott lesz a Packers elleni meccsen.

Nyaksérülés miatt van a listán Everson Griffen (DE), de a héten szerdát kivéve rendesen edzett nem fog hiányozni.

Kyle Rudolph (TE) még mindig a listán van korábbi sérülése miatt, de a héten végig teljes edzésmunkát végzett ő is ott lesz.

Akárcsak Scott Crichton (DE), aki csípősérülése miatt van a listán, de semmi gond ő is ott lesz vasárnap.

Matt Kalil (OT) csak pénteken került fel a listára, mert térdfájdalmakra panaszkodott emiatt nem is edzett a hét utolsó edzésnapján. Hétvégi szereplése még kérdéses.

Captain Munnerlyn (CB) is csak pénteken került fel a listára, de ő nem sérüléssel kapcsolatos dolog miatt.

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.