Öltözőben maradtunk a szünetben és vereség lett a vége

Sajnálatos módon csapatunk megint nem tudott túllépni a régi hibákon, ez egy újabb vereséget eredményezett.RegularSeason Game15, Vikings-Lions2

A csoportban már 5 vereséget szedtünk össze köszönhetően a Detroit Lions elleni legutóbbi vereségnek. Pedig nem indult rosszul a meccs és már 14 ponttal is vezettünk, de a szünet után kerek 0 pontot sikerült felrakni az eredményjelzőre, ez pedig a 6-8 -as mérleghez vezetett.

Az első negyedben jól kezdtünk, már az elő támadássorozatból eljutottunk egy mezőnygólkísérletig, amit a mostanában egyre többet hibázó Blair Walsh 53 yardról ki is hagyott. Egészen 20 másodperccel a negyed vége előttig nem született pont, akkor Matt Asiata 2 yardról szerzett futott TD-t, amivel megszereztük a vezetést. Ebben az 5 perc alatt vezetett drive-ban leginkább Johnson elkapásával szereztük a yardokat, Bridgewater szépen osztotta a passzokat, a fal is tartott valamennyit, így elégedetten dőlhettünk hátra, hogy az előny nálunk van.

A második negyedben is mi kezdtünk erősebben, mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy Greg Jennings 8 yardos TD elkapásával már 14:0 állt az eredményjelzőn a Vikings javára. Itt is meg kell említenünk Johnson 40 yardos elkapását, amivel bőven feljöttünk a Lions térfelére. 14:0, a Lions-nak még first downra sem futotta ekkor, nekünk pedig már egy tucat volt. Egy Vikings rajongó valahogy így képzeli el a tökéletes meccset. Minden jól alakult a tökéletes meccshez. A Lions cska asszisztált a pályán, mi pedig meneteltünk előre.

5 perccel a szünet előtt megint mi támadtunk, de sajnos Teddy-nek megint nem sikerült eladott labda nélkül lehoznia a meccset, ráadásul a labdát megszerző Quin 56 yardon keresztül hordta vissza a labdát, amivel a mi 11 yardosunkig jutottak el. Innen már várható volt, hogy pontokat fognak szerezni. Ez be is következett, hamar élt a lehetőségével a Lions és Golden Tate 7 yardos TD elkapásával máris kozmetikáztak az eredményen.

Nem sokkal ezt követően Teddy egy “jól” irányzott mozdulattal megint eladta a labdát, így hamar le kellett jönniük a pályáról. Ezt a labdavesztést sem úsztuk meg pontok nélkül, de szerencsére most nem engedtük be őket a gólvonal mögé, így Prater 29 yardos mezőnygóljával csak újabb lépést tehettek a felzárkózásért.

A szünetben tehát 4 pontos előnyben voltunk, pedig volt egy kihagyott mezőnygólkísérletünk és két eladott labdák is.

Fordulólás után azonban, mintha nem is az a Minnesota Vikings jött volna ki a pályára, mint akik pár perccel korábban bementek volna a Ford Field vendég öltözőjébe.

A harmadik negyedben teljes tanácstalanság volt csapatunknál. A támadók képtelenek voltak pontot szerezni vagy eljutni olyan távolságba ahonnan Walsh rúghatott volna. A támadásokhoz való impotensség mintapéldája volt a Vikes offense. A Lions sem jutott sokkal többre, csak Prater 30 yardos mezőnygóljának örülhettek, amivel feljöttek egy pontra.

A harmadik negyedből még volt hátra négy perc mikor támadni kezdtünk. Ez az offenzíva átcsúszott az utolsó játékrészre is, ahol újabb 8 percet öltünk el az időből. Nekem ne mondja senki, hogy majd 12 perces folyamatos támadás után, melyben 19 play-t játszottunk le nem tudunk egyetlen pontot sem felmutatni, mert az képtelenség. Most pedig erről volt szó. Talán a valaha volt leghosszabb Vikings drive-ban sikerült kiharcolnunk egy 26 yardról elvégezhető mezőnygólkísérletet ám Walsh tökéletesen elrontotta, igaz beleértek a rúgásba, maradt az egy pontos előny.

Stafford-ék sem jeleskedtek annyira a pontszerzésben, de Prater legalább hozta nekik a kötelezőt és 33 yardról értékesített mezőnygóljával 14:16 arányban átvették a vezetést. 

Az utolsó lehetőség a Vikings lőtt, hogy fordítson a meccs vége előtt 45 másodperccel érkezett el. Időkérés nincs a táv 70 yard, nem lehetetlen küldetés. 7 play alatt 9 yarddal tudtunk előrejönni, majd következett egy teljesen felesleges döntés, Walsh 68 yardról próbál mezőnygólt értékesíteni. NFL franchise meg mindenféle rekord lett volna ha értékesíti. Mutatták a meccs előtti felvételeket, hogy 70 sőt 72 yardról is sikerült neki berúgnia, persze teljesen más körülmények között, akkor teljesen üres volt a pálya. Itt azért az ellenfél is zavart kicsit.

A rúgás természetesen nem sikerült, még egy hail mary passzal is többre mentünk volna. 

A második félidőben megint kerek 0 pontot szereztünk, így nem lehet meccset nyerni. Miami-ban javíthatunk pár nap múlva.

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.