Eléggé lejtett a Miami hazai pályája

Hiába az utóbbi idők legtöbb szerzett pontja, csapatunk megint nem tudott nyerni.
RegularSeason Game16, Vikings-Dolphins2

Pedig megint jól kezdünk. Ugyan voltak megingások a védelemben a Miami első driveja alatt, és a bíró is kicsit hazafújt, de sikerült megállítanunk őket mezőnygólon. Azt persze nem értékesítette a hazaiak kickere, így maradt a pont nélküli állás.

Majdnem a félpályáról indultunk meg először a meccsen és elég jól haladtunk előre, de azt azért elmondanám a kedves edzőknek, hogy Asiata-n kívül más játékos is a pályán van. Kivétel nélkül mindig ő kapta a labdát akár futásból, akár passzolásból haladtunk előre. Oké kettőször nem ő kapta a 10 játékból, na de mégis … Sebaj a vezetést megszereztünk Asiata 1 yardról futott TD-jével, boldogok voltunk. Még büntetés sem kellett, hogy előrehaladjunk, nem úgy a másik oldalon.

Egy egy sikertelen drive után máris a második negyed történéseibe csöppentünk, ahol Tannehill olyan 30 cm-ről beledobja a rárontó Harrison Smith kezébe a labdát. Smith a kitűnő évével sem tudta kiharcolna a Pro Bowl részvételt, igaz egyetlen Vikings játékos sem lesz ott a Pro Bowl-on idén.

A labdaszerzést természetesen megköszöntük és nemsokkal ezután Jennings 21 yardos TD elkapásával már 14 pontos előnyre tettük szert. 

Örömünk nem tartott sokáig, mindössze a Miami első pontszerzéséig. Sims a Tannelhill-től kapott passzt váltotta TD-re. Punt puntot követett, hat másodperccel a vége előtt a múlthéten sokat rontó Walsh most 18 yardról betalált. Azt feltétlenül meg kell jegyezni, hogy két play-el ezelőtt Chase Ford érvényes TD-t szerzett csak sajnos a zebrák a meccset vezették és nem áramot. Tisztán látszott mindenféle kameraállásból, hogy a Vikings tight endje még árnyékával sem érinti az oldalvonalat, de az elvtárs mégis azt mutatta, hogy kiment az egy yardoson. Ennek köszönhetően csak 10 pontos előnnyel mehettünk szünetre. Emlékezzünk 4 pontot elvettek tőlünk.

A fordulás után jött a szokásos Vikings rövidzárlat, ami nem is volt olyan rövid, kerek egy negyeden keresztül tartott. Mindössze egyetlen Miami TD-t láthatott a nagyérdemű a harmadik negyedben. 

A zárónegyedre viszont igazi parádé alakult ki, kár hogy megint mi húztuk a rövidebbet. Végre serényen termeltük a pontokat a második játékrészben, viszont ezzel párhuzamosan ugyanilyen tempóban nyeltük is.

3 másodperccel a kezdés után Miller révén megszerezték a vezetést, aki 3 yardról tudott a célterületre érni, persze a labda társaságában. 5 perc labdabirtoklás után Walsh mezőnygóljával zárkóztunk, majd miután ajándékba kapott a Miami egy TD-t, a bíró meg valószínűleg egy Miami-i házat, nagyobb előnyre tett szert a hazai gárda. Ami az egyik oldalon kint volt (Ford), az a másik oldalon egyértelműen a játéktér része (Wallace).

Nem egészen két perccel később már Wright TD-jének örülhettünk mi lila mezesek és 47 büntetéssel később már el is végezhettük a kétpontos kísérletet, amit sikeresen megoldottunk. Az állás döntetlen.

Pontosan 6 másodperc kellett nekünk, hogy újabb TD-t érjünk el, mivel a Miami returnere elejtette a labdát a kickoff visszahordás során majd mi megszereztük és Asiata egy bravúros 5 yardos futásból megint vezetéshez juttatott minket. Ekkor úgy éreztem, minden süti.

Annyira aztán mégsem volt minden sweet, mivel elég teret engedtünk a hazaiaknak, hogy felzárkózzanak és Williams 3 yardos elkapásával alig másfél perccel a vége előtt 35:35 -re módosították az állást.

Semmi gond van még idő gondoltuk mi kis naivak. Bravúros -4 yardot sikerült megtennünk, így Locke-nak hatalmasat kellett volna puntolnia, ám a snap annyira rossz volt, hogy a blokkolt rúgás után simán besafetyztek minket.

A bekapott safety mellé térítésmentesen jár egy labdabirtoklási jog átadás az ellenfélnek, így 3 merész térdelés után a Miami Referees nyerte a találkozót. Utolsó idegenbeli meccsünkön is vereség, ezzel pedig biztos, hogy negatív mérleggel zárjuk a szezont. Ezen a héten otthon kenjük el a Chicago Bears száját, ahova visszatér a száműzetésből Jay Cutler, aki amúgy már a Tennessee Titan irányítója csak még ő nem tudja. Találkozunk vasárnap 19 órakor. 

God Jul og et Godt Nyttår! :)

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.