Maxx Williams jelentkezett a DRAFT-ra

A Minnesota Golden Gophers kiválóságának meg van a lehetősége, hogy a játékosbörze első körében elkeljen.Maxx Williams_1

Elkezdi profi karrierjét Maxx Williams, a Minnesota Golden Gophers tight end-je. Elhatározása és bejelentése pár napja történt, nem igazán lepett meg senkit, sőt mindenki biztatta őt.

Williams 2012 óta jár a University of Minnesota-ra, de csak a 2013-as idénytől szerepel az egyetem football programjában.

Első évében 13 meccsen kapott lehetőséget, ebből hétszer kezdőként szerepelt. 25 elkapásból 417 yardot és 5 TD-t ért el, de a legjobb teljesítményét az elmúlt szezonban mutatta. 

A bajnokság minden meccsén kezdőként lépett pályára. 36 elkapásból 569 yardot ért el és 8 TD-t szerzett. Ez a 8 szerzett TD pedig iskolarekord a tight endek között.

Két Bowl mérkőzésen szerepelt csapatával. 2013-ban a Texas Bowl-on, idén pedig a Buffalo Wild Wings Citrus Bowl-on szerepelt a Golden Gophers-el, de sajnos egyik meccset sem tudták megnyerni, pedig Williams több szép elkapást is bemutatott, ráadásul egy bravúros TD-t is szerzett az utóbbin. 

Williams kiemelkedő teljesítménye miatt megválasztották az év TE-jének a BIG10 konferenciában és finalista volt a John Mackey Awards szavazáson, ahol a liga legjobb TE-jét díjazzák szezonról szezonra.

Maxx Williams már az első körben elkelhet az idei DRAFT-on, de kicsi rá az esély, sőt inkább nincs rá esély, hogy a Vikings őt válassza ki, mert nem TE-re van égetően szükségünk.

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.