Teljes a 2015-ös szezon menetrendje

Kisorsolták a 2015-ös szezon menetrendjét, piskóta lesz.

Vikings Season 2015_1 

Kedd este (helyi idő szerint) kisorsolták, kihirdették a 2015-ös NFL szezon hivatalos menetrendjét. Az egyből kiderült, hogy idén két főműsoridős mérkőzést kaptunk. Ez persze rossz azoknak Magyarországon, akik dolgozni mennek, mert nem vagy csak nehezen láthatják kedvenceiket élőben ezeken a találkozókon.

Az első játékhéten szeptember 14-én a Monday Noght Football keretén belül, idegenben kezdjük meg a szezonbeli menetelésünket. Ellátogatunk a nyugati-partra, ahol a San Francisco 49ers csapatánál vendégeskedünk majd. Ez annyit tesz, hogy magyar idő szerint szeptember 15-én 04:20 -kor kezdődik a mérkőzés. Igen 04:20-mert aznap két MNF meccs lesz és mi játsszuk a másodikat.

A második héten (szeptember 20.) otthon is megnyitjuk a szezont, a Detroit Lions csapatát fogadjuk a TCF Bank Stadium-ban, ott ahol ez az utolsó szezonunk, mivel jövőre már kész lesz az új stadion. Ez a meccs a már megszokott 19 órás kezdettel indul majd.

Rögtön jön a duplázás, mivel a harmadik játékhéten (szeptember 27.) is hazai pályán szereplünk majd. A San Diego Chargers együttese teszi tiszteletét egy meccs erejéig, ez a meccs is 19 órakor kezdődik.

A negyedik játékhéten (október 4.) ismét idegenbe megyünk méghozzá Colorado-ba, ahol a tavalyi elődöntős és tavalyelőtti döntős csapattal, a Denver Broncos-al meccselünk. Ez a találkozó lehet, hogy nálunk is televíziós közvetítést kap majd, mivel magyar idő szerint 22:35-kor kezdődik.

Az ötödik játékhéten (október 8-12.) számunkra nem lesz sok izgalom, mivel szabadnaposak leszünk. Elég korai ez az ötödik heti pihenés.

A hatodik héten (október 18). Minneapolis-ba látogat a Kansas City Chiefs csapata. A szokásos 19 órás kezdettel megy majd a mérkőzés. Ez lesz a Super Bowl IV „visszavágója”.

Újabb csoportmeccs következik a hetedik játékhéten (október 25.). A Detroit Lions együtteséhez utazunk, hamar letudjuk ezt a párharcot. A találkozó 19 órakor kezdődik.

Idegenbeli szereplés után, idegenbeli szereplés. Csoportrangadó után, csoportrangadó. A nyolcadik játékhéten (november 1.) a Soldier Field-en lépünk pályára a Chicago Bears ellenében. Ez a meccs is 19 órakor kezdődik.

A kilencedik játékhéten (november8.) újra hazai pálya, most a St. Louis Rams együttesét látjuk vendégül.

A tizedik játékhéten (november 15.) jön a Christian Ponder Bowl. Megint utazunk és megint California-ba, ahol majd az Oakland Raiders-el játsszunk. Csak, hogy ne legyen unalmas, ez a meccs 22:05-kor fog kezdődni magyar idő szerint. Talán ez is kap itthon televíziós közvetítést, ha a Mennyei League összefoglalója be nem zavar.

A tizenegyedik héten (november 22.) jön mindenki kedvence a Green Bay Packers. A TCF Bank Stadium-ban fogadjuk a tavalyi év MVP-je által vezetett csapatot. Mattews testvérharc lesz. A meccs 19 órakor kezdődik.

Soron következő meccsünkön, a tizenkettedik játékhéten (november 29.) megint idegenbe, Georgia-ba utazunk, ahol az Atlanta Falcons-al játsszuk soros meccsünket. A meccs 19 órakor kezdődik.

A tizenharmadik hét (december 6.) is tartogat izgalmakat, na nem csak amiatt, mert jön a Mikulás. Jön a Seattle Seahawks is, akik tavalyelőtt Super Bowl-t nyertek, és tavaly is döntőt játszottak. A meccs 19 órakor veszi kezdetét.

Rövid lesz a pihenőidő a tizennegyedik játékhét (december 10.) előtt ugyanis 4 napon belül két meccset is játszunk. Thursday Night Football következik, tehát ismét főműsoridős mérkőzés. Idegenben az Arizona Cardinals ellen lépünk pályára, ez a meccs magyar idő szerint péntek hajnali 02:25-kor kezdődik.

A tizenötödik játékhéten (december 20.) hazatérünk és otthon fogadjuk a Chicago Bears csapatát egy csoportrangadón. Ez a meccs a már jól megszokott 19 órás kezdettel indul.

A tizenhatodik játékhéten (december 27.) játsszuk utolsó hazai találkozónkat a 2015-ös alapszakaszban. Ellenfelünk a New York Giants lesz, a meccs pedig 19 órakor kezdődik majd.

Az utolsó alapszakasz meccsünk a tizenhetedik héten (2016. január 3.) – igen átcsúszunk a következő naptári évre, idegenben lesz, méghozzá a Lambeau Field-en, a Green Bay Packers vendégeként. Addigra már rég tudni fogjuk, hogy lesz-e Wild Card.

 

Így fest tehát az idei alapszakaszunk, bízzunk benne, hogy jól jövünk ki belőle.

 

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.