Információk a 2015-ös DRAFT-ra

Most már tényleg a célegyenesben vagyunk, itt a DRAFT, itt az új kezdet ideje.NFL DRAFT 15_1

Csütörtök este kezdetét veszi az őrület, kezdődik a 2015-ös NFL DRAFT.

Idén kicsit eltérünk a szokásostól, hiszen nem New York és a a Radio City Music Hall ad otthon-t eme eseménynek, idén Chicago-ban az Auditorium Theatre-ben rendezik meg, így 50 év után az NFL játékosbörzéje várost vált.

Windy City, azaz a Szeles város Chicago felkészült a három napos felhajtásra, a szervezők mindent megtesznek annak érdekében, hogy ne érezzék a különbséget a korábbi DRAFT-okhoz képest.

Az biztos, hogy a Minnesota Vikings összesen 7 választási joggal rendelkezik az idei DRAFT-on, de ez persze ma, holnap akár meg is változhat.

Az idei Draft is 7 körből fog állni, mint megszokhattuk. Az első napon (április 30.) az első körben választanak a csapatok, ezt a kört figyeli mindenki leginkább, bár ismerjük az NFL-t, akár a hetedik körben is lehet csiszolatlan gyémántot találni. Visszatérve az első körre. Mi az összesített 11. helyen fogunk választani. Az, hogy kinek a neve kerül majd a papírra az még rejtély, de mennek a találgatások rendesen.

A második nap (május 1.) jön a 2-3. kör, amire azért még mindig sokan kíváncsiak, hiszen itt még mindig lehet majd találni elit játékosokat, főleg a második körben.

A harmadik, egyben záró napon (május 2.) maratoni adás lesz, ugyanis magyar idő szerint szombaton 18 órától kezdünk a 4. körrel és 7 és fél óra múlva a 7. kör Mr. Irrelevant-jával zárjuk az idei DRAFT-ot.

Szerencsére rengeteg helyen nyomon lehet követni az eseményt szöveges vagy videós formában. Az NFL.com idén is biztosít ingyenes FULL HD stream-et, amin kiváló képminőség mellett élvezhetjük az eseményt. Természetesen vannak különböző nem teljesen legális streamek, ahol az NFL Newtork adása mellett az ESPN Draft műsorát is lehet nézni.

Idén a BOWL.hu-n ismét lesz élő elemzőműsor a draft teljes ideje alatt. Itt a Vikings Hungary oldalán az első kettő (talán három) körben végig követjük a draftot szöveges közvetítéssel, de természetesen a 4-7. körben is mindig friss információkkal látunk el benneteket, hogy ne maradjatok le egyetlen Vikings eseményről sem.

Természetesen a chat is folyamatosan működik, így várjuk majd a kérdéseket, észrevételeket, infókat és mindenkit aki egy közös DRAFT nézésben részt szeretne venni.

Linkeket és a stream-ekhez, chat-hez eléréseket a holnapi élő hírfolyam első posztjaiban közzétesszük, hogy mindenki időben felkészülhessen.

 

Hogy konkrét időpontokat is említsünk:

NFL DRAFT 2015 (ÁPRILIS 30-MÁJUS 2)

*az időpontok a magyar idő szerint értendőek

ÁPRILIS 30.:

19:00 CET | VIKINGS HUNGARY – ÉLŐ HÍRFOLYAM ÉS ESEMÉNYKÖVETÉS
Élő szöveges közvetítés a vikingscountry.wordpress.com oldalon, a facebook-on és a twitter-en a DRAFT teljes ideje alatt.
19:00 CET | VIKINGS HUNGARY CHAT – ÉLŐ
Élő chat az esemény teljes ideje alatt.

 

MÁJUS 1.:

02:00 CET | NFL NETWORK ÉLŐ KÖZVETÍTÉS – NFL DRAFT 1. KÖR

18:00 CET | VIKINGS HUNGARY – ÉLŐ HÍRFOLYAM ÉS ESEMÉNYKÖVETÉS
Élő szöveges közvetítés a vikingscountry.wordpress.com oldalon, a facebook-on és a twitter-en a DRAFT teljes ideje alatt.
18:00 CET | VIKINGS HUNGARY CHAT – ÉLŐ
Élő chat az esemény teljes ideje alatt.

 

MÁJUS 2.:

02:00 CET | NFL NETWORK ÉLŐ KÖZVETÍTÉS – NFL DRAFT 2-3. KÖR

15:00 CET | VIKINGS HUNGARY – ÉLŐ HÍRFOLYAM ÉS ESEMÉNYKÖVETÉS
Élő szöveges közvetítés a vikingscountry.wordpress.com oldalon, a facebook-on és a twitter-en a DRAFT teljes ideje alatt.
15:00 CET | VIKINGS HUNGARY CHAT – ÉLŐ
Élő chat az esemény teljes ideje alatt.

18:00 CET | NFL NETWORK ÉLŐ KÖZVETÍTÉS – NFL DRAFT 4-7. KÖR

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .