Waynes, Kendricks és Thompson is aláírta újonc szerződését

Trae Waynes_3
Nyugi, nem ment át a Jets-hez. Ez csak a Minnesota Wild (NHL) csapatának kedves gesztusa minden évben a Vikings első körös választottjának.

A Minnesota Vikings három játékosával írt ma alá, köztük az első körössel is.

Zajlik az élet a Winter Park-ban (Vikings Központ), ugyanis ma három draftolt játékosunkkal is sikerült megegyeznie a csapatnak, sőt már mindhárman alá is írták első profi szerződésüket.

Trae Waynes (CB) az első körben kelt el, így értelemszerűen ő kapja a legtöbb pénzt az összes választott közül. Talán nem tűnt annyira boldognak a DRAFT-on, mikor a Vikings kiválasztotta, de 13 millió dollár talán mosolyt csal az arcára. 

Waynes szerződése egy újonc szerződés természetesen, ami 4 évre szól, de mint minden ilyenben ebben is megtalálható az 5. éves opció. Ezen négy év alatt összesen 12,944,360 $ ütheti a markát, ebben benne van a 7,674,080$-os aláírási bónusz is. Ez talán felvidítja.

Mehet az eszement költekezés drága ruhákra, ékszerekre, amik letörik az ember nyakát, autókra és egyéb néha talán teljesen felesleges dolgokra. Kitudja miért viselkednek ha egy kicsit nagyobb összeghez jutnak. Na haladjunk …

Eric Kendrick a második körben érkezett, így neki kicsit kevesebb lesz átutalva, de talán így is marad neki tejre és kenyérre. 4 éves szerződése van neki is opcióval, mely 5,345,124$-ről szól 2,147,364$ aláírás bónusszal.

Tyrus Thompson volt a mai harmadik aláírónk. Ő késői körben érkezett fizetése jelentősen kevesebb az első emberhez képest. Thompson nem garantáltan fog keresni 2.395,352$-t négy év alatt, neki is van aláírási bónusza, ami 115,325$.

Na én maximum Thompson fizetési feltételeit adnám az első körös választottaknak, Úristen, de lenne felháborodás. Ez csak egy magán vélemény. Tényleg ti hogy vagytok ezzel? Szerintetek kell ekkora pénzt megajánlani mindjárt egy újoncnak?

Ja amúgy a hírek szerint Robinson, és Dubose is aláírt elvileg, de erről majd akkor ha hivatalos.

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.