Blair Walsh újabb 4 évig nálunk rúghatja a bőrt

Hosszabbított a Minnesota Vikings fiatal kickere.Blair Walsh_1

Mint arról már korábban röviden beszámoltunk, Blair Walsh megújította szerződését a Minnesota Vikings együttesével.

A még mindig fiatal rúgójátékos további 4 évre kötelezte el magát a csapathoz és ezért 14 millió dollár ütheti a markát.

A kicker a 2012-es DRAFT-on lett kiválasztva a Vikings által és rögtön ő lett a csapat rúgója. Már az első évében számos NFL rekordot megdöntött és nem csak újonc rekordot. 10 egymás utáni 50+ yardos mezőnygólt is értékesített, valamint egy St. Louis elleni találkozón három alkalommal is a kapuba talált 50 vagy annál több yardról, ami szintén rekord.

Ennek a remek teljesítménynek köszönhetően már első évében Pro Bowl keretbe választották és elutazhatott Honolulu-ba a gálameccsre játszani.

„Nagyon boldog vagyok, hogy továbbra is a Minnesota Vikings csapatát szolgálhatom. Szeretném megköszönni Rick-nel, az egész Wilf családnak, Zimmer és persze Priefer edzőnek is, hogy kitartanak mellettem. A célom az, hogy minél jobb teljesítményt nyújtsak és a jövőben is a csapat segítségére legyek.” – fogalmazott Walsh miután szignálta a kontraktust.

„Walsh egyértelműen nélkülözhetetlen része a special team-nek és természetesen a csapatnak is. Hiszünk benne és ezért is tartottuk fontosnak a szerződéshosszabbítást, hogy érezze a töretlen bizalmat, ami felé van. Hosszútávú céljaink vannak, aminek ő is részese kell, hogy legyen. Kickoffjai és pontszerzései pedig eddig is sok örömet okoztak a csapatnak és szurkolóknak, bízunk benne ez eztán is így lesz.” – mondta el Rick Spielman a Vikings GM-je a rövid interjúban.

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.