Vezéráldozattal járó győzelem a Bucs ellen

Bár a Buccaneers ellen meglett a várt győzelem, sajnos a meccs vezéráldozattal is járt.
PreSeason Game1, Buccaneers-Vikings1

A Minnesota irányítói a kezdő Teddy Bridgewater, a most debütáló Shaun Hill és a harmadik helyért hajtó Taylor Heinicke nagyon hatékonyak voltak a Buccaneers elleni mérkőzésen, ugyanis 33 passzkísérletből 27 alkalommal célt találtak a labdák. Hárman összesen 293 yardot és 2 TD-t hoztak össze. Ez nagyon jó arány mindhármuktól és nem csak az arány, hanem a mutatott játék is az volt. A passzjáték eddig magabiztosnak tűnik.

A mérkőzést Teddy Bridgewater irányításával kezdtük és rögtön egy 18 yardos passzal kínálta meg Kyle Rudolph-ot az első playben. Két játékkal később Wright 26 yardos elkapásával haladtunk közelebb az endzone-hoz.

Sajnálatos módon a mérkőzés második játékhívásában Loadholt lesérült, de akkor még a lebicegéséből nem sejthettük, hogy egy egész idényt kell majd kihagynia. Mostanra kiderült, hogy achilles-ín szakadása van, ami miatt csak jövőre léphet pályára.

Az első támadássorozatból TD ugyan nem született, de Blair Walsh 46 yard-ról magabiztosan küldte a póznák közé a labdát, korán megszerezve a vezetést a hazaiaknak.

Teddy végül 7/8-al és 86 yard-al zárta a meccset. Nem sokkal később az első TD is megszületett a meccsen, Zach Line 1 yard-ról érkezett meg az endzone-ba. A kétpontos kísérlet nem jött össze, maradt a 9 pontos előny.

Winston körül nagy volt az őrület, ahhoz képest eleinte nem nagyon akart passzolni, végül az első kísérlete magas volt. A 2015-ös 1/1 -es választott végül 9/19-el és 131 yarddal zárt. Nem sokkal a második negyed megkezdése után olyan szépen eladta a labdát, ahogy azt kell. Antone Exum Jr. kapta le az újonc passzát. Winston később korrigált egy futott TD-vel, de összességében nem nyújtott valami kiemelkedőt az első meccsén. Ráadásul Griffen személyesen is üdvözölte őt az NFL-ben, mikor egy 9 yardos sack során összecsomagolta őt.

A félidőre már 9:23 volt az eredmény, köszönhetően Hill 21 yardos Patterson-nak és 15 yardos Thielen-nek adott TD passzából kifolyólag. Érdekesség, hogy Hill 2005. augusztusában adott utoljára TD passzt. Nem ma volt.

A futójáték nem nagyon ment és ráadásul a labda magabiztos fogásával is komoly gondok adódtak, hiszen 3 futónk is elvesztette a labdát futás közben. A korábban TD-t szerző Line, de Banyard és Williams is összehozott egy fumble-t. Ezen még dolgozni kell, mármint a labda fogásán.

A kilátogató több, mint 50000 rajongó azért láthatott remek újonc megmozdulásokat is. Stefon Diggs, Eric Kendricks is hozta azt, amit elvártak tőle. Kendrick a második félidőben volt a pályán és 5 tackle-t valamint egy nagy sack-et hozott össze. Diggs két elkapásból 26 yardot és 3 punt visszahordásból 54 yardot termelt. Diggs egyébként sokra viheti még, a sebessége és a jó irányváltási képessége megvan hozzá.

A találkozót végül 16:26 arányban nyertük meg, Walsh 42 yardról is berúgta a labdát.  A szurkolók és az edzők elégedettek lehetnek a látottakkal. A futójátékon még csiszolunk, de aggasztóbb az, hogy a támadófal teljes jobb oldala „tapasztalatlan” játékosokkal fog működni.

A következő meccs is itthon lesz, Christian Ponder és csapata, azaz az Oakland Raiders vendégeskedik a TCF Bank Stadium-ban. Minden majd szombat este.

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.