Sok volt a hiba, ez most vereség lett

Nem sikerült megint lehozni a tökéletes előszezont, a Titans-t végül nem sikerült legyűrni.PreSeason Game4, Vikings-Titans1

4-1. Ez lett az idei előszezon mérlege. Nem lehet okunk a panaszra, bár voltak hibák, amik az alapszakaszban nem fordulhatnak majd elő.

Tudjuk mindannyian, hogy ez csak előszezon, a játékosok és az edzők épp annyira nem akarják ezeket a meccseket, mint sokan, de kérdem én, akkor hogy lesz meg a rendes felkészülés?

A Titans elleni meccsen a Vikings szinte csak harmadik és negyedik számú játékosokkal állt ki és így is csak pár hibán múlott, hogy nem lett meg a tökéletes előszezon.

Se Teddy, sem pedig Hill bácsi nem játszott, az egész meccsen Taylor Heinicke irányított és meg kell mondjuk egész jól. Heinicke bőven kapott lehetőséget, hiszen 41 alkalommal passzolhatott a meccsen, amiből 27 célt is talált. Majd 300 yardot és 2 TD-t osztott ki, eladott labdája nem volt. Mivel Kafka a héten sérülés miatt el lett küldve, Heinicke helye az 53 fős keretben biztossá vált.

Már az első negyedben nem voltunk valami aktívak, kétszer is TD-t kaptunk a Titans-től. Előbb Mariota első TD passzát osztotta ki az NFL-ben, ráadásul egy 59 yardos összjátékkal Douglas-t játszotta meg, aki simán átverekedte magát a nem túl acélos Vikings védelmen.

Pár playel később már Mettenberger irányított a hazaiaknál, aki Richardson-t találta meg az endrone-ban, így már a negyed végén 14 pontos hátrányban voltunk.

Egyetlen pontszerzésünk egy mezőnygól volt 19 másodperccel a nagyszünet előtt. Walsh 33 yard-ról talált be. Igaz, még az első negyedben 48 yardról megint mellélőtt.

A térfélcsere után már összeszedtük magunkat és egy eredményes és egy viszonylag gyors drive alatt szépítettünk. Heincke 14 yardos átadását a futó Dominique Williams kapta el és szerzett egy hatpontost.

Punt, punt, punt, majd jött egy hazai mezőnygól.

A záró negyed is hazai pontszerzéssel kezdődött. A Titans harmadik számú irányítója Tanney 1 yardról könnyedén megtalálta Supernaw-ot, aki tovább növelte a Nashville-iek előnyét.

5 perccel a vége előtt sikerült blokkolnunk egy Tennessee-i puntkísérletet, így kedvező helyzetből jöhettünk. 1 percbe sem telt bele meg is született az újabb Vikings pont. Heinicke kiosztotta második TD passzát is, melyet most Diggs kapott el.

Apropó Diggs. A fiatal elkapó kiváló meccset futott. 8 elkapásból 85 yardot és 1 TD-t szerzett, úgy hogy mindössze 1 felé menő labdát nem kapott el.

A meccs végül egy rettentő támadófal hiba miatt ment kútba ( a sok addig elkövetett hibával egyetemben), mikor Aiyegbusi simán hagyta elmenni az ellenfél LB-jét, ami megzavarta Heinicke-t és a másik oldalon érkező Blackson simán a földbe döngölte.

A hátralévő időt már profi módjára kitérdelte az ellenfél irányítója, így szégyen, nem szégyen kikaptunk a Titans-tól

Az előszezonnak ezennel vége, innentől élesben megy a dolog. Első körben már most szombaton 53 fősre szűkítik a keretet.

Első meccsünk majd a San Fransico 49ers ellen lesz Santa Clara-ban. Találkozunk ott.

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.