NFC NORTH Power Rankings: 0. hét

Hamarosan csapatunknak és az összes csoportellenfélnek is megindul a szezonja, jöjjön a 0. heti erősorrend.
Power Ranking NFC

Hétfő este mindjárt a San Francisco 49ers együtteséhez látogatunk, nem lesz könnyű meccs, de nem lehetetlen nyerni.

* a csapatok előtt szám jelzi, hogy a divízióban (NFC NORTH) hányadik helyen van a jelenlegi forma alapján, zárójelben pedig a liga helyezést láthatjátok.

1. Green Bay Packers (2.)

Bajnokesélyes. Ezt nyugodtan el lehet mondani az Aaron Rodgers vezette együttesről. Bár Nelson kiesett a szezonra, de még így is kimagaslanak az NFC NORTH-ból és komoly esélyesek az újabb Super Bowl győzelemre.

Az első héten mindjárt egy csoportellenfél, az ősi rivális Chicago Bears lesz a házigazda a Soldier Field-en. ELvileg simának kell lennie.

2. Minnesota Vikings (17.) 

Talán merész húzás, de betettem magunkat a csoport második helyére és a liga közepére az erősorrendben. Nagy fejődésen mentünk keresztül és Peterson is visszatért, így hatalmas fegyverrel bővült az arzenál. Az mondjuk nem jó, hogy 5 kezdő támadó falemberből hármat is nélkülöznünk kell és újoncokkal pótolnunk, de majd megoldjuk.

A napfényes California-ban leszünk vendégek az 50. Super Bowl-nak is helyt adó Santa Clara-ban felépített Levi’s Stadium-ban. A 49ers nem lesz könnyű ellenfél, de nem lehetetlen legyőzni őket, mivel ez a holtidény és az előszezon messze az egyik legrosszabbik volt számukra minden téren.

3. Detroit Lions  (18.)

Közvetlen mögénk várom a Lions a csoporton és a ligán belül is. Michigan-ben elkezdődött valami egy-két éve és haladnak felfelé, de most talán nem lesznek annyira elől, mint tervezik.

San Diego-ba látogatnak az első héten, nem lesz könnyű dolguk, mivel idén végre szeretne kiugró teljesítményt nyújtani a hazai csapat, ehhez viszont már az elejétől fogva kellenek a sikerek.

4. Chicago Bears (27.)

A csapat olyan amilyen, mindenki játszik már mindenféle poszton,. Nálam utolsók a csoportban és a ligában is csak pár déli csapatot előz meg.

A Green Bay ellen nem lesz könnyű dolguk, még úgy sem, hogy otthon lesznek. Szerintem sima vereséget szenvednek, mindenféle megerőltetés nélkül.

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.