Hosszabbításban léptünk túl a Colorado State-n

A Minnesota Golden Gophers csapata az egyetemi bajnokság második fordulójában javította első heti botlását és 1-1 -re hozta a mérlegét.Gophers_4

Sikerrel vette a második kört a Minnesota Golden Gophers csapata az egyetemi bajnokság második fordulójában, ahol a Colorado State Rams volt az ellenfél. Az első héten ugye kikaptunk a jóval erősebb TCU ellen, bár nem voltunk teljesen alulrendeltek. Most a tavaly nagyon jó szezont ment Mountain West konferenciában szereplő Colorado State ellen ugyan hosszabbításban, de kiharcoltuk a győzelmet.

A meccskezdés álomszerűre sikeredett, hiszen, miután Santoso tuchbackre rúgta a kickoff-ot, rögtön az első playben máris turnover következett. Nick Stevens a hazaiak irányítója rosszul passzolt és a Gophers védője Bobby-Caloun megszerezte a labdát. Sajnos ebből az ajándékból nem sikerült pontokat elérnünk, ráadásul a Rams rögtön javítani tudott, hiszen alig 3 perc alatt végigmentek a pályán és Dalyn Dawkins 17 yardos futásából megszerezték az első TD-t a mérkőzésen.

Az második negyed két fumble-el indult, mindkét oldalon volt egy-egy. Sokáig csak egymásnak feszültek a csapatok és punt puntot követett, mígnem 3 perccel a szünet előtt Santoso 35 yardról megrúgta a Minnesota első mezőnygólját, ráadásul a duplázás sem váratott sokáig magára. 13 másodperccel a vége előtt 50 yardról is bevette az ellenfél kapuját.

A szünetre 7:6 -os hazai vezetéssel mentek el a csapatok, majd jöhetett a második félidő.

1 perc 10 másodperc. Pontosan ennyi időre volt szükségünk, hogy magunkhoz ragadjuk a vezetést. Mindössze 3 játékot kellett végrehajtanunk. Kellett Rodney Smith 6+26 yardos futása, majd a TD-t jelentő 38 yardos Leidner passz, amit Drew Wolitarsky kapott el.

Nem sokat kellett ezután várni az újabb Stevens által eladott labdára, csak most Jalen Myrick volt a begyűjtő. Ezután nagyon nehéz helyzetbe hoztuk magunkat, mert a saját 13 yardosunkon vesztettük el a labdát, Leidner csinált fumble-t. A stadionban mindenki Rams TD-t akart, de a védelműnk szerencsére helyt állt és mezőnygólon tartottuk őket.

A záró negyedben már Coleman Key irányított a hazaiaknál és a 49 yardos átadásából Hansley szerzett TD-t, amivel fordított az álláson.

Santoso kapott ismét lehetőséget, de most a 47 yardos próbálkozás kifogott rajta. Szerencsére 4 drival később egy nagyon jól sikerült drive során újabb TD-t értünk el. Leidner most 22 yardos passzal kínálta meg KJ Maye-t, aki megkoronázva a meccsen elért teljesítményét, vezetéshez jutatta a csapatát.

Megvolt az előny, de az utolsó másodperces mezőnygóljával végül hosszabbításra mentett a Colorado State, jöhettek az újabb playek.

A Rams kezdte a támadásokat a hosszabbításban, de Key passza most nem volt kulcsfontosságú, legalábbis az célpontjának nem, mert Dawkins kiejtette a labdát, amit végül mi szereztünk meg.

Csináltunk pár futást, majd Santoso 18 yardról beállította a 23:20 -as végeredményt.

Kemény csata volt sok izgalommal, érdemes volt megnézni. A héten a szintén 1-1 -es mérleggel álló Kent State Golden Flashes lesz a vendégünk a TCF Bank Stadium-ban. A meccs magyar idő szerint szombat este 18 órakor kezdődik.

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.