Lions 16, Vikings 26

Na így kell meccset játszani, ez szinte teljesen az ellentéte volt az első heti szerencsétlenkedésnek.RegSeason Game2, Lions-Vikings1

Nagyon jól alakult számunkra a második játékhét, miután 16:26 arányban felülmúltuk a Detroit Lions együttesét. Érdekes, hogy szinte alig volt passzjátékunk, mivel Teddy csak 18 alkalommal próbálkozott, igaz ebből 14 jó helyre ment. Peterson visszatért és bár volt pár fumble-ja összességében jó volt. Ha a TD nem is, de 134 futott és 192 kombinált yard összejött neki, közte egy 49 yardos elkapással.

Walsh egy extra pontot kívül mindent berúgott. Az egyetlen TD elkapást Kyle Rudolph kapta el, majd Bridgewater és Line is futott egy TD-t. Line egyébként első TD-jét szerezte az NFL-ben. Jó volt a védelem is, egy-két hibától eltekintve. Szinte teljesen a 49ers elleni meccs ellentettjét nyújtottuk a pályán, az eredmény nem is maradt el. Most nyertünk, de hamarosan újra pályán vagyunk, jön a Chargers.

Végeredmény:
Detroit Lions 16:26 Minnesota Vikings

One thought on “Lions 16, Vikings 26

  1. Egészen elképesztő volt látni Teddyt, mennyire ott volt a pályán agyilag, azok a scramble mozgások gyönyörűk voltak. Ültem a stream előtt és kurjongatva néztem minden egyes sikeres passzt. Jó lesz ez, tényleg nem csak duma volt, hogy jobbak ennél. Meglepő volt, hogy Robison mennyire odalépett, jó statot produkált. Hodges nem győzött meg, még mindig nem, érik Kendricks kezdője.

    Kedvelés

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.