Előzetes: Chargers – Vikings (3. hét)

Máris itt a szeptember vége és már csak 15 forduló van hátra az idei szezon alapszakaszából, most a Chargers látogat Minnesota-ba az NFL harmadik játékhetén.Preview Chargers-Vikings_RegSeason3_1

Megint otthon játszunk, de most délről, egészen pontosan San Diego-ból kapunk ellenfelet, jöhet a Chargers.

Mindét csapat 1-1 -es mérleggel áll, de a két fél az előző fordulóban ellentétes eredményt ért el. Míg a Vikings megszerezte első győzelmét, a Chargers kikapott. Egy a közös most mind a két gárdában, mégpedig az, hogy idén már legyőzte a Lions-t.

Mi is fog ma történi? Nos, két olyan csapat vág neki a meccsnek, akik mind nyerni akarnak. Egyik oldalon ott lesz a Philip Rivers vezette Chargers, a másik oldalon Teddy Bridgewater és népi zenekara fog majd játszani.

Rivers és Bridgewater párharc érdekes lesz. Amíg a San Diego irányítója csak úgy szórja a yardokat, addig Teddy mérsékelt e téren. Olyannyira, hogy egy hete csak 18 passzkísérlete volt összesen, igaz abból 14 embert talált.

A futójáték lehet a másik nagy döntő szempont. Bizakodhatunk, hiszen Peterson múlt heti teljesítményét látva valami hasonlóra számítunk. Igazából már csak a TD hiányzik neki, hogy teljesen átszakadjon nála az a bizonyos gát. Ez ma meg lesz, meg kell lennie. Muszáj, nincs kifogás.

A védelemtő is sok kell, mondjuk ugyanannyi vagy egy kicsit több, min a Lions ellen. Ugye Griffen-ék megnyomták azt a bizonyos reset gombot, amiről beszélt, most kiderül, hogy merre tovább. Nagy nyomást kell gyakorolnunk az irányítóra, hogy Rivers-nek ne legyen sok esélye az érvényesülésre.

Kritikus pont lesz, majd a pontrúgás. Ugye Walsh eddig felemás eredménnyel hozza a szezont. Talán az, hogy felkerestünk már pár szabadügynök kicker-t kicsit majd jobb koncentráláshoz vezeti majd.

Persze minden azon fog múlni, hogy a támadófal, mely végül 2 alapemberrel áll fel (Kalil, Fusco) mennyire lesz képes Teddy-t védeni. Főleg gondolunk itt Clemmings-re és Berger-re, akik nem mindig állnak a helyzet magaslatán. Ők azok, akiken elég sokszor átjönnek.

Most meg kell mutatnunk, hogy az első heti kisikálás tényleg csak a véletlen műve volt és megmutatni, hogy a Vikings igazi harcos, előretörő és győzelemre játszó csak az NFL-ben.

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.