Szoros meccsen győzelem az Ohio ellen

Utolsó még nem konferencia meccsünk kicsit izgalmasabbra sikeredett a vártnál, de az Ohio nem tudott rajtunk kifogni.Gophers_5

Meg van a harmadik sikerünk is az idei szezonba, kár hogy ehhez kellett a negyedik meccs is. Az Ohio Bobcats volt a vendégünk az egyetemi bajnokság negyedik fordulójában és hamar rá kellett döbbennünk, hogy ez a meccs (sem) lesz sétagalopp.

Még 5 perc sem telt bele, két sikertelen hazai drive után a Bobcats belelendült a játékba és gyakorlatilag 4 play alatt megszerezték az első TD-jüket. Ezt Heitzman és White nagy elkapásaival ikerült kivitelezni, ráadásul White 39 yardos elkapása már TD-t ért. Papi White, abszolút király név és az elkapás sem volt utolsó, Papi nagyon otthagyta a védelmünket.

Erre a „sokkra” nem is tudtunk reagálni az első negyedben, csak a második negyed elején tértünk magunkhoz. A futást erőltetve jöttünk előre, Shannon Brooks alapos közreműködésével. Az RB poszton játszó freshman alaposan gyűjtötte a yardokat, két futásból 63 yardot szerzett ebben a drive-ban, ráadásul az egyenlítő TD-t is ő szerezte.

A félidőig még mindkét oldalon esett egy-egy TD. Előbb megint vezetéshez jutott az Ohio, Derrius Vick és Smith összjátékából, majd Leidner futott 1 yardról a gólvonal mögé. Ez volt az irányító 18. futott TD-je a Gophers-ben.

A szünet után aztán átvettük e kezdeményezést és Santoso 49 yardról értékesített mezőnygóljával máris mi kerültünk előnybe. Santoso egyébként mostanában egyre jobb formában van és a távolabbi kísérletek sem okoznak neki nehézséget.

A pontszegény harmadik negyed után a negyedikben beindult a pontgyár. Összesen 4 alaklommal került a labda a kapuba vagy a gólvonal mögé.

Előbb az Ohio-s Ouellette 11 yardról tudott az endzone-ba futni, miután alaposan átverték a védelmet, majd Santoso 24 yardról vette be a kaput.

3 perccel a lefújás előtt megismerkedhettünk Yazdani-val az ellenféltől, aki 41 yardos mezőnygóljával 4 pontosra növelte a vendégek előnyét.

A végén, ha nehezen is végül érvényesült a papírforma és a Gophers Shannon Brooks 2. futott TD-jével megszereztük a vezetést, és mint kiderült a győzelmet is.

A 27:24 -es siker kissé nehezen jött össze, mert nem ezt vártuk a meccs előtt, de a lényeg a siker. Láthattunk jó egyéni teljesítményeket, főleg Brooks, aki 82 yardot és 2 TD-t szaladt össze a csapatnak.

Innentől beindul a harc a BOWL meccsekét, ugyanis jönnek a konferencián belüli meccsek. Először az országosan 16. helyre rangsorolt Northwestern együttese lesz az ellenfelünk, mindez már idegenben. A meccs magyar idő szerint szombat este 18 órakor kezdődik, jó lesz.

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.