Kill mester tanítványait lenullázta a Northwestern csapata

A Minnesota Golden Gophers csúnyán leszerepelt a Northwestern vendégeként az egyetemi bajnokság 5. fordulójában.Gophers_6

Nagyon érzékenyen érinthette a Gophers szurkolóit, hogy a hétvégén a lenullázta csapatunkat a Northwestern Wildcats.

Senki nem erre számított, de megtörtént. Mielőtt a Vikings vasárnap Denver-ben szerepelt volna, a Golden Gophers-nek volt egy szereplése az Illinois-i Evanston-ban, ahol a Northwestern együttesével csapott össze.

Nem ez volt a csapat legjobb meccset Kill edző irányítása alatt, sőt most így hirtelen nem tudok felidézni még egy meccset, ahol nullára játszottak volna minket. 

Leidner sem élete meccsét hozta a meccs végére le is cserélték őt, igaz ezt Kill edző úgy nyilatkozta le, hogy amúgy is ki akarta próbálni a freshman Demry Croft-ot.

A meccs végig a hazaiak dominanciájából állt. Nekünk nem jött össze még egy nyamvadt mezőnygól sem, állandóan csak puntokkal és sikertelen negyedik kísérletekkel vonult le a támadósor.

Futásokkal és a passzokkal is csak a bajok voltak. Se Brooks, sem pedig Smith nem tündökölt, előbbi 10 futás 33 yard, utóbbi 11 futás 32 yard stattal zárt. 

Az ellenféltől Thorson 2 futott TD-vel járult hozzá a Northwestern győzelméhez. Ez csak azért info, mert ez nem az irányítók meccse volt. Hárman összesen 51 passzkísérlettel próbálkoztak, de ebből csak 29 volt sikeres, így nem is láthattuk az elkapókat igazán brillírozni. 

FG, TD, FG, TD és TD. Így zajlott le a meccs. Az országosan 16. helyen (azóta már 13.) Northwestern viszonylag simán hozta a meccset, nekünk meg komolyan el kell gondolkodnunk a hibákon és legfőképpen azon, hogy hogyan is javítsuk ki azokat.

Ezen a héten a Purdue ellen lépünk pályára szintén idegenben, az sem lesz egy egyszerű meccs, bár a Boilermakers 1-4 -es mutatóval áll.

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.