Patterson megérett a cserére?

A Vikings 2 évvel ezelőtti első körben kiválasztott elkapója finoman szólva nem nyújt megbízható teljesítményt, jön a trade?Cordarrella Patterson_1

Felröppentek a hírek, miszerint arra készülünk, hogy eltradeljük Cordarrelle Patterson-t, a Vikings elkapóját. Nemrég még első számúnak számított, de most már a TOP3-ban sincs benne.

Patterson vajon Harvin sorsára jutott? Na igen, ez nem teljesen igaz, mivel ha még előjöttek a trade-el kapcsolatos híresztelések a két szituáció nem egészen ugyanaz. Harvin ugye maga kérte, hogy a Vikings cserélje el, míg Patterson esetében a csapat gondolkodik a játékos cserén.

Azt nem tudjuk igazából, hogy a pletykákból mennyi igaz, de tény, hogy fel kell kavarni egy kicsit az állóvizet, mert …

Cordarrelle az utóbbi időben (értsd: 2014-től) kicsit visszavett a tempóból, olyannyira, hogy tavaly szinte teljesen eltűnt és azóta se nagyon talál magára. Reménykedtünk benne, hogy a viszonylag kielégítőnek mondható előszezon után ismét visszanyeri újonc évében mutatott teljesítményét, de eddig semmit nem láthattunk tőle.

És ahol van cserealap, van másik fél is. Ebben az esetben három csapat került képbe, akiknél Patterson még a trade deadline, azaz a trade határidő vége előtt kiköthet.

Felsorolás szintjén, szóba jött a New England Patriots, a Carolina Panthers és a New Orleans Saints. Utóbbi, a New Orleans Saints lehet a legesélyesebb az esetleges cserére.

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.