Chiefs 10, Vikings 16

Ha nagy nehezen is, de meg van a Vikings idei harmadik sikere, a vártnál sokkal gyengébb teljesítményt nyújtottunk.RegSeason Game6, Chiefs-Vikings1

Az persze mindent elmond a Chiefs-ről, hogy ez a nulla teljesítmény is elég volt ellenük a sikerhez. A Vikings ezt a meccset csak nyögvenyelősen tudta hozni, de legalább hozta.

A futójáték abszolút nem ment, ráadásul Peterson talán meg is sérült a lábán és a kezén is, mert többször is kellett ápolni az oldalvonalnál. A meccs embere nálunk mindenképp az újonc elkapó, Stefon Diggs, aki 7 elkapásból 129 yardot szerzett. A tavalyi év 14. játékhete óta ő az első, aki 100 yard fölé ér az elkapásokban. Walsh 3 mezőnygólból mindet berúgta. A védelem nagyon csúnyán benézett jó pár play-t, de szerencsére Griffen hiánya most nem volt perdöntő. Kendrick és Hunter is a kezdőben kapott helyet, mindketten nagyon jó meccset hoztak Kendrick sok tacklet ért el, míg Hunter összehozott egy kikényszerített fumble-t. Robison kritikus időszakban szerzett egy nagyon fontos labdát fumble-ből. Összességében megvan a harmadik siker is, de ennél több fog kelleni. Bővebben később.

Végeredmény:
Kansas City Chiefs 10:16 Minnesota Vikings

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.