Előzetes: Chiefs – Vikings (6. hét)

A bye week után megújult erővel térünk vissza a pályára, a Kansas City Chiefs ellen kötelező a győzelem.Preview Chiefs-Vikings_RegSeason6_1

A hatodik játékhéten már túl is vagyunk a kötelező pihenőnkön, így maximálisan tudunk koncentrálni a szezon hátralévő részére. Ezen a héten a gyengélkedő Kansas City Chiefs lesz az ellenfelünk, akik nem csak nincsenek jó formában, van jó pár hiányzójuk is.

Kicsit több, mint 4 éve találkoztak utoljára a felek, akkor a Chiefs, főleg Bowe és Succop jóvoltából tudott nyerni 22:17 -re.

Most ez nem történhet meg, mivel hazai pályán mi vagyunk az esélyesebbek. Na persze nem csak ezért, de mi egy kicsit stabilabb játékot tudunk mutatni, mint aktuális ellenfelünk.

Itt van mindjárt Peterson, aki ma is hozhat egy 100+ yardos meccset, el is várjuk tőle. A támadófal javulni látszik a sok megpróbáltatás ellenére. Ennek örömére Bridgewater talán nem kerül annyiszor a földre a védők által.

Ha ez megvalósul Teddy hozhatja a jó formáját és keresheti a labdáival az elkapókat és a tight endeket. Mike Wallace egyre jobb formában van és a Denver ellen berobbanó Diggs is kaphat jó néhány labdát. Ami fontosabb, hogy Rudolph is ott lesz, aki mostanában nincs a legjobb passzában, kicsit jobban be kéne vonni a játékban. Itt az újonc MyCole Pruitt is, aki blokkolásoknál egyre többet tűnik fel a pályán.

A vendégeknél nagy érvágás Charles kiesése a futó poszton, bár nekünk ugye idén nem erősségünk a futójátékok elleni védekezés, de elég ciki lenne, ha pont egy Chiefs szaladni szét minket. Davis és West kap majd lehetőséget az ő helyén.

A passzok ellen már jobbak vagyunk. Nálunk van az eddig tökéletes mutatót hozó Smith is, aki akár begyűjthet egy két eltévedt Alex Smith passzt is. Persze Smith nem a mieinket, sokkal inkább az övéiket kívánja játékba hozni. Maclin és a tight end Kelce lesznek a legfőbb célpontjai, rajtuk főleg jól kell majd védekezni.

Legutóbbi két összecsapásunkkor mi maradtunk alul, ezt a szégyent muszáj lesz tisztára mosni. Ha nem is 50 pontot termelve, de tisztességes győzelmet kell aratnunk. A meccs ma este 19 órakor kezdődik.

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.