Nagyon elrontotta a végét a Gophers

A Minnesota Golden Gophers új ideiglenes vezetőedzőjével vereséggel mutatkozott be a nagyérdeműnek, pedig nyerhettünk is volna.Gophers_10

Jól alakult a meccs, de a végét katasztrofálisan elrontotta a Minnesota, így Tracy Claeys vereséggel mutatkozott be kinevezett vezetőedzőként.

A Jim Harbaugh edzette Michigan egy számukra szégyenletes vereség után javítása készültek. A Minnesota is vereséggel ment el a pihenőhétre, így számunkra is hasonló volt a cél.

Már a meccs első negyede is elég mozgalmas volt. FG, TD és interception is volt látható. Egy gyors Gophers punt után a Michigan első drivejában meg is volt az első turnover. Briean Boddy-Calhoun húzta be Ruddock passzát. Sajnos TD-t nem sikerült elérnünk, pedig alig pár centire voltunk tőle. Végül biztonsági játékra mentünk és így Santoso mezőnygóljával megvolt az előny.

Még az első negyedben megvolt a Michigan fordítása. Kerridge 1 yardos futott TD-jével.

A második negyedben aztán a vendégek jutottak először be a gólvonal mögé, majd a Gophers zárkózott, majd vette át a vezetést Santoso mezőnygóljával és Still 52 yardos TD elkapásával. Kis meglepetésre 2 pontos előnnyel várhattuk a folytatást.

A fordulás után nem telt bele 4 perc és máris a Michigan volt ismét előnyben, Peppers futott hatpontosa révén. Egy ideig ment az adok kapok, majd a negyed vége előtt megint átvettük a vezetést, Leidner futotta meg a már szokásos TD-jét. A Gophers irányítójának egyébként nagyon ment a játék. 317 passzolt yardot és 1 passzolt TD mellett 1 futott TD-t is jegyzett a meccsen.

A zárónegyedben Santoso 47 yardról vette be az ellenfélnek kijelölt kaput, így több mint egy mezőnygólnyi volt a két csapat közt a differencia, ami miatt a vendégeknek csak a TD volt elfogadható.

Ez végül össze is jött nekik. Ekkor már a csereirányító játszott a vendégeknél, mert Ruddock lesérült, helyét Speight vette át. A TD után a kétpontos kísérlet is megvalósításra került beállítva a későbbi végeredményt, bár akkor még reméltük, hogy tudunk fordítani.

Erre maximálisan minden esélyünk meg is volt, de ilyen tragikusan kivitelezett utolsó driveot még nem látott a világ. Helytelen időelosztás, rosszul megválasztott utolsó játékok, vereség lett a vége. Így a párharcért járó trófea, a Little Brown Jug egy évig most biztosan a Michigan otthonába kerül.

Tracy Claeys tehát vereséggel mutatkozott be, így Jerry Kill távozása után. A mérleg 4 győzelem és 4 vereség, lehetne jobb is.

A héten az Ohio State vendégei leszünk és az előjelek nem a legkedvezőbbek, a szavazók csak 4%-ot adnak arra, hogy képesek leszünk legyőzni a tavalyi Nemzeti Bajnokot. Majd meglátjuk. A meccs vasárnap hajnali kettőkor kezdődik.

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.