Audie Cole IR listán folytatja, új LB a csapatnál

A bokatörés szomorú, főleg az önbizalommal teli Cole számára, IR listára került és a szezonban már nem léphet pályára.Jason Trusnik_1

Már a meccsen rosszul nézett ki Audie Cole, amikor csak alig tudott lebicegni. A meccs után Mike Zimmer vezetőedző megerősítette a szomorú hírt, Cole bokája eltört, nem lép már pályára idén.

Katasztrófa, hogy milyen balszerencsés az LB sorunk idén. Barr, Kendricks hol játszik, hol nem. Legutóbb az utóbbi nem játszhatott. Elcseréltük Hodges-t, mert csak nagyon arra koncentráltunk, hogy  UCLA-ről szabadult újoncot minél előbb a kezdőbe építhessük.

Azóta már Mauti sincs itt, aki esetleg beszállhatna, de új csapatában, a Saints-ben, az első meccsén blokkolt egy mezőnygólkísérletet. Ilyen játékosok nem kellenek nekünk.

Most talán kapcsolt a stáb, mert idehozták Jason Trusnik-ot.

Trusnik már jó pár éve szerepel az NFL-ben, látott már ezt-azt. A 31 éves Ohio-i születésű LB újonc szabadügynökként került a Jets-hez, majd a Browns, a Dolphins és a Panthers csapatánál is megfordult. A 8 év alatt 282 tackle-t, 3.5 sacket és 4 elütött labdát tud felmutatni. Majd meglátjuk.

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.