Iowa-ba sem győzni ment a Gophers

Az Iowa ellen sem sikerült javítani az egyetemi bajnokság tizenegyedik fordulójában, bár nem jártunk messze.Gophers_12

A Minnesota Golden Gophers együttese újabb vereséget szenvedett el konferencián belül. Most Iowa City-ben az Iowa Hawkeyes együttese múlta felül a mieinket 35:40 arányban, így Claeys hivatalos vezetőedzőként is begyűjtötte első vereségét csapatával.

Az országos (továbbra is) ötödik helyen rangsorolt Iowa Hawkeyes meglepően jó szezont fut, ráadásul begyűjtötték tízedik sikerüket is, amivel történelmet írtak, hiszen eddig a Hawkeyes soha nem tudott 10-0 -ás mérleggel kezdeni egy szezonban.

Ahogy a szezont, a meccset is jól kezdték a hazaiak. Daniels 3 yardos futott TD-je révén az első negyed harmadik harmadában magukhoz ragadták az előnyt, de a már-már szokásosnak mondható futott Leidner TD-nek köszönhetően hamar válaszoltunk az ellenfél pontszerzésére.

Sajnos nem telt bele még fél perc sem és a második negyed elején már megint az Iowa közönsége ugorhatott talpra, Beathard talált utat 1 yardról a célterületre.

A megint jó formában játszó Leidner 40 yardos passzával találta meg a másodéves tight endet, Brandon Lingen-t, aki ismét X-re módosította a meccs állását.

A szünetig azonban már alábbhagyott a pontszerzési lendület, legalábbis a vendégoldalon, mert az Iowa folytatta a termelést. Előbb Koehn 27 yardos mezőnygóljával megint előnybe kerültek, majd az egyenlítés helyett ismét az Iowa szerzett pontot, Daniels második futott TD-vel.

Igen ez a futott hatpontosok meccse volt. A tíz TD-ből, ami a meccsen született, nyolcat futásból szereztek a felek.

A fordulás után feljöttünk egy labdabirtoklásnyira, Williams futott TD-je után, ami a végéig meg is maradt.

Az utolsó negyedben 2-2 hatpontost értek el a csapatok. Ebből egy érdekes volt, ezt ugyanis a Gophers futója Shannon Brooks passzolta Wolitarsky-nak, aki 42 yardos elkapásával zárkóztatta a csapatát.

A találkozó végül 35:40 -es Iowa vezetésnél ért véget, amivel a Gophers mérlege 4-6 lett, ráadásul a Floyd of Rosedale, azaz a bronz malac trófea is visszakerült az Iowa-hoz.

A héten jön az utolsó előtti találkozónk az idei szezonban. Hazatérünk a TCF Bank Stadium-ba, ahol az Illinois Fighting Illini lesz a vendégünk. Ők jelenleg kiegyensúlyozott, 5-5 -ös mérleggel várják a találkozót. Az a meccs már nem későn kezdődik, magyar idő szerint szombat 18 órakor lesz a kickoff.  

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.