A győzelemmel maradt esély egy BOWL részvételre

Az Illinois Fighting Illini felett aratott győzelemmel csapatunknak maradt esélye, hogy idén is szerepelhessen egy BOWL mérkőzésen.Gophers_13

Shannon Brooks a meccs embere. Ő az aki mostanában kiemelkedő teljesítményével a hátán cipeli a Minnesota Golden Gophers-t. Most épp 174 futott yarddal és 3 futott TD-vel járult hozzá a konferencián belüli sikerhez.

A meccs első negyedében kiegyenlítettek voltak az erőviszonyok, mindkét oldalon egyszer sikerült a gólvonal mögé beérni a labdával. Már nem is lepődtünk meg azon, hogy a pontgyártást a vendégcsapat, az Illini kezdte meg Malik Turner 13 yardos elkapott TD-jével.

Szerencsére alig három perc alatt már egyenlítettünk is. Egy csupa futásból álló drive utolsó játékában végül a bombaformában lévő Shannon Brooks futott be 5 yardról, egalizálva a meccset.

A második negyedben volt az első elhúzás a vendégektől. Míg ők Zalewski révén csak egy 23 yardos mezőnygólra voltak képesek, addig mi Brooks újabb futott TD-jével magunkhoz ragadtuk az előnyt.

Egy labdaszerzésből könnyedén büntethetett volna az Illinois, de újfent csak mezőnygólig tudtak csak elérni.

5 másodperccel a szünet előtt aztán Leidner 1 yardos átadásával megtalálta Still-t, aki növelte előnyünket a pihenőre.

A harmadik negyedben aztán fordult a kocka, míg az Illinois Andrew Davis révén TD-t ért el, addig mi csak Santoso 46 yardról értékesített mezőnygóljával vigasztalódhattunk.

Az előny még nálunk, mikor a zárónegyedre fordultunk.

Antonio Johnson interception szerzését nem tudtuk kihasználni. Inkább, hogy a végén se unatkozzunk hagytuk, hogy a vendégek 1 pontra megközelítsenek minket.

Szépen teltek a másodpercek és a percek, mígnem elérkeztünk a meccs vége előtt 1 perc 25 másodpercig. Brooks 2 yardos futás után, ismét futással próbálkoztunk, amiből a fiatal RB 75 yard eszméletlen rohanás után újabb Gophers hatpontost ért el. És, hogy esélye se legyen az ellenfélnek, rámentünk a kétpontos kísérletre, amit Leidner váltott pontokra.

A végén volt még egy Illini labdaelvesztés, amivel elszálltak esélyeik. Azok az esélyeik, amik talán az egész meccsen hiányoztak, végóü kialakult a 23:32 végeredmény a Minnesota-nak kedvezett.

Megvan tehát Tracy Claeys első sikere vezetőedzővé való kinevezése után és ezzel a sikerrel a Gophers számára még van esély egy BOWL szereplésre is.

Viszont mindenképpen diadalmaskodni kell a héten a Wisconsin felett, ami nem lesz egyszerű.

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.