Vereséggel zárta a szezont a Minnesota Golden Gophers

Nem sikerült a szép búcsúzás a szezontól, de a vereség ellenére is jöhet még egy meccs.Gophers_14

A Minnesota Golden Gophers a Wisconsin Badgers ellen zárta a 2015-ös idényt az egyetemi football bajnokságban. A hazai pályán játszó Gophers vereséget szenvedett, de ennek ellenére van esélye, hogy részt vegyen egy BOWL mérkőzésen.

A találkozó nem várt eredménnyel zárult. Leidner talán egyik legrosszabb formáját hozta, 3 alkalommal is eladta a labdát ez pedig nem vezetett semmi jóra.

A meccs viszont igen jól kezdődött a hazaiaknak, és bár az első driveunkat hamar megállították nem számoltak Bobby-Calhoun-al, aki a Wisconin irányítójának, Joel Stave első passzát lehúzta és 16 yardos interception return TD-t ért el.

Előnyünk viszont nem tartott ki sokáig, mert Alec Ingold 1 yardos futott TD-jével egyenlített, sőt a második negyed elején már a fordítás is megvolt a Wisconsin-nak. A vendégek még újabb 14 pontot írtak fel a félidőig a táblára, így magabiztos előnnyel mehettek el pihenni.

A szünet után negyedben csak egy mezőnygól és inkább mezőnyjáték volt a pályán, a Gophers sajnos nem tudott közelebb lépni ellenfeléhez.

Az áttörés csak nagyon későn, a meccs vége előtt 5 perccel jött el, mikor az addigra már kettő eladott labdával álló Leidner 27 yardos TD passzt osztott ki Wolitarsky-nak.

A vége 31:21 –es Wisconsin siker lett, így a Gophers 5-7 –es mérleggel zárta az évet. Vagy mégsem zárta? Elképzelhető, hogy az utóbbi évek legrosszabb mérlege ellenére BOWL mérkőzést játszhat.

Ez azért fordulhat elő, mert a 40 mérkőzésre nincs meg a megfelelő számú olyan csapat, akik megfelelő mérleggel rendelkeznek, így az 5-7 -el záró Minnesota is esélyes. Ez a héten kiderül.

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.