Hogy juthatunk rájátszásba már ezen a héten?

A Vikings csapatát, már szinte csak egy hajszál választja el a rájátszásba való jutástól, de ugye azt a hajszálat is “le kell küzdeni”.Sharrif Floyd_X

Csapatunk jelenleg 13 lejátszott mérkőzés után 8-5 -ös mérleggel az NFC NORTH második helyén tartózkodik, de ami fontosabb, hogy a rájátszásba kerülésért folytatott harcban jelenleg a hatodik kiemelt a csapat. Ami azt jelenti, ha ma érne véget az alapszakasz, akkor a Wild Card körben kapnánk helyet és harmadik rangsorolttal kellene játszani, jelen esetben ez a csapat a Green Bay Packers.

A rájátszásban való részvételt már a héten bebiztosíthatja a csapat, de ehhez pár meccsnek a mi szánk íze szerint kell alakulnia. Nézzük is, hogy hogyan:

1) Vikings győzelem, Buccaneers vereség vagy döntetlen, Redskins vereség vagy döntetlen, Falcons vereség vagy döntetlen, na ez az első lehetőség.

2) Vikings győzelem, Buccaneers vereség vagy döntetlen, Redskins vereség vagy döntetlen, Seahawks vereség vagy döntetlen.

3) Vikings győzelem, Buccaneers vereség vagy döntetlen, Giants vereség vagy döntetlen, Falcons vereség vagy döntetlen.

4) Vikings győzelem, Buccaneers vereség vagy döntetlen, Giants vereség vagy döntetlen, Seahawks vereség vagy döntetlen.

5) Vikings döntetlen, Buccaneers vereség, Falcons vereség vagy döntetlen, Eagles vereség vagy döntetlen, Redskins vereség.

6) Vikings döntetlen, Buccaneers vereség, Falcons vereség vagy döntetlen, Eagles vereség vagy döntetlen, Giants vereség.

7) Vikings döntetlen, Buccaneers vereség, Falcons vereség vagy döntetlen, Redskins vereség vagy döntetlen, Giants vereség vagy döntetlen, de a Giants és a Redskins egyszerre nem játszhat döntetlent.

Amúgy elég hamar el fog dőlni, hogy ezen a héten bejutunk-e a rájátszásba, mert a Buccaneers a Rams csapatával játszik a Thursday Night Football-on.

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.