Előzetes: Bears – Vikings (15. hét)

Különösen fontos, hogy ma a nyerő arcunkat mutassuk a pályán, mert ez a meccs már a rájátszásért megy.Preview Bears-Vikings_RegSeason15_1

Ebben a szezonban talán még nem volt olyan szereppel bíró mérkőzése a Vikings együttesének, mint a mai. Most az NFL 15. játékhetén, hazai pályán fogadjuk a Chicago Bears együttesét, akik ellen kimondva kimondatlanul kötelező a győzelem.

Az életben lehet bohóckodni, de vannak pillanatok, mikor a sarkunkra kell állnunk és a legkomolyabban kell venni a dolgokat. Ez ma egy ilyen pillanat. Mikor a srácok kifutnak majd a stadion zöld gyepére tudjuk, hogy minden tőlük telhetőt meg fognak tenni az ügy érdekében.

Ez az ügy nem más, mint a rájátszásért folyó harc. Úgy hozta a sors, úgy alakítottuk az eddigi szezont, hogy az utolsó három meccsen is nagyon komolyan kell venni a találkozókat. Ellenfelünk a csoportrivális Chicago Bears lesz, akik idén már elbúcsúztak a tovább jutástól, ennek ellenére egy csoportrangadó a helyezésektől vagy formáktól függetlenül is kiemelkedik a szokványos meccsek közül.

Idén már második alaklommal hozott össze a sors. Az első összecsapást a mostani vendégek otthonában a Minnesota együttese nyerte, egy szoros, mindössze 3 pontkülönbséget hozó meccsen.

Ma is Adrian Peterson lehet a két csapat közti különbség. Az a Peterson, aki 6 200+ yardos meccséből kettőt is a Bears ellen. A legutóbbi két meccsen nem igazán AP-ről szóltak a meccsek, persze kivéve, mikor a Cardinals ellen megszerezte karrierje 100. TD-jét is.

AP mellett Bridgewater remeklésére is szükség lenne. Teddy viszont korántsem hozza azt a teljesítményt, amit már kéne. TD-ket egyáltalán nem oszt, vagy nagy ritkán mint a fehér holló. Legutóbbi 13 meccséből 12 meccsen 1 vagy 0 TD passza volt. Ez borzasztó kevés. Fiatal, kis keze van, blabla, lehetne folytatni. Ez már nem lehetne indok két lejátszott szezon után.

Olvastam valamelyik nap, hogy egyre jobban hajaz Ponder-re. (erről majd később egy cikk).

Foglalkozzunk is, mert megint nem lesz ott a védelemben Smith és Barr sem, de nem lesz ott Joseph sem. Griffen pályára lép majd, ráadásul kezdeni is fog, de sérülése miatt nem biztos, hogy az egész meccset végig bírja majd.

Barr helyén Edmond Robinson kezd LB poszton. Anthony Harris és a két hetes sérülés után visszatérő Andrew Sendejo fog a védelem utolsó vonalában helyet foglalni.

Az elkapóink rendben vannak, kivéve Charles Johnson-t, aki ma nem fog pályára lépni.

A meccs tehát izgalmas lesz, mert bár tétje csak a mieink számára van, a Bears nem fog nekünk zöld utat adni.

Azt hiszem, rajtunk szurkolókon ma megint nem fog múlni semmi, mert mi a legvégsőkig ki fogunk tartani. Hajrá Vikings, hajrá Minnesota!

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.