Idén 15 játékosunknak jár le a szerződése

Miután véget ért a Vikings szezonja a pihenés mellett persze elkezdődött a felkészülés a következő idényre.Chad Greenway_3

Na itt nem arra kell gondolni, hogy a játékosok máris az edzőteremben és a pályán vannak, most a GM ideje jött el. Jönnek a tárgyalások a játékosokkal, távozókkal érkezőkkel és persze jön a felkészülés az idei játékosbörzére.

Most egyelőre maradjunk a Vikings idén szabadügynökké váló játékosainál. Összesen 16 játékosról van szó, akiknek mind lejár a szerződés a Vikings-al, így ha március 9-ig nem kötünk velük megállapodást bárki viheti őket.

Matt Asiata
4 éve van a csapattal. Idén McKinnon sokat volt szerepeltetve, így Asiata visszaszorult harmadikszámú futóvá. A továbbiakban is meg lehet tartani őt, mert az erőfutásai jók.

Robert Blanton
Blaton mindig is csere ember volt, de sajnos nem érezni benne azt, hogy minőségi lenne, így őt ki lehet engedni a piacra.

Audie Cole
Egy nagyon tehetséges játékos, aki kevés időt kap. A sérülése sem a felfelé ívelő karrierjét segíti, én ennek ellenére megtartanám, jó beugró.

Kendrick Ellis
Őszintén megvallva nem nagyon volt említésre méltó megmozdulása a csapatban, mehet.

Rhett Ellison
Idén a támadógépezet egyik kiemelkedő alakja. Bár csak 124 yardnyi elkapás mellett 1 TD-t ért el, futásblokkolása nagyon kiemelkedő volt. Mindenképpen meg kell tartani.

Chad Greenway
Greenway látszik, hogy öregszik és utolsó éveit teljesíti az NFL-ben, de még egy évet simán elkaristolhat a védelemben, ráadásul elmondta, hogy szeretne még az új stadionban játszani, mint Vikings játékos. Az az egy év még benne van.

Mike Harris
Igazából kényszerből lett kezdő játékos és viszonylag jól is teljesített, ebbe az épphogy csak összerakott támadófalban. Maradhat.

Casey Matthews
Belőle szinte semmit nem láttunk idén, nem lesz feltűnő, ha jövőre már nem itt játszik.

Terence Newman
Én tudom, hogy már öreg, de mint láthattuk még simán felveszi a versenyt akár a fiatal feltörekvő elkapókkal szemben is, ráadásul labdaszerzésben is jó volt idén. Én még tartanám egy évre, akár betanítani a fiatal CB-ket is.

Josh Robinson
Az a baj vele, hogy amilyen ígéretesen indult a karrierje az NFL-ben mostanra ugyanolyan rossz lett. Tőle meg kell válnunk.

Andrew Sendejo
Nekem egyik kedvenc játékosom, aki hozta a kötelezőt, igaz voltak hibák. Mindezek ellenére megtartanám.

Marcus Sherels
Punt visszahordásai mindig veszélyesek, idén volt is egy pontszerzése. Erre a posztra megtartanám.

Justin Trattou
Idén már kétszer lett elküldve, visszaigazolása után pedig mindig, hozott egy interceptiont. Cserének még jó lesz.

Jason Trusnik
A speciális egységben szerepelt leginkább, oda talán elmegy, esetleg maradhat.

Zach Line
Kiválóan oldotta meg a rövid yardos szituációkat, 2 TD-t is elért belőlük, de az elkapásokkal sem áll hadilábon. Mindenképp megtartanám.

Így röviden ennyi az én véleményem. Lehet egyetérteni vagy nem. A vezetőség majd idejében lép úgy is és akinek kell kínálnak szerződést. Ezt majd meglátjuk.

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.