Tony Sparano lett a csapat új OL edzője

Miután egy nem túl fényes idényen van túl a Vikings támadófala, muszáj volt változtatásokat eszközölni.Tony Sparano_1

Az idei szezonban a leggyengébb és legszétszórtabb egysége a csapatánál az a támadó fal volt. A Minnesota Vikings-nak már a szezon kezdetekor szinte csere embereket kellett küldeni az összes posztra, mivel a sorozatos sérülések alaposan megtizedelték az offensive line-t.

A szezonon már túl vagyunk és a lejáró szerződésű Jeff Davidson, aki eddig a támadófal edzője volt nem lett szerződés hosszabbítva, így ez a poszt megüresedett.

Szó volt róla, hogy Dan Campbell a Miami volt TE és egy ideig ideiglenes vezetőedzője tölti be ezt a posztot, de a választás végül Tony Sparano-ra esett, aki legutóbb a 49ers TE edzőjeként tevékenykedett.

Sparano számára nem lesz idegen az OL edzősködés, hiszen a Boston University, a Cleveland Bronws, a Cowboys és a Raiders csapatánál is töltött már be hasonló pozíciót.

Sparano egy interjúban már el is mondta, hogy nagyon várja a munkát új csapatában, akikből minél jobb teljesítményt akar kisajtolni. Elmondta továbbá, hogy a Vikings remek játékosok vannak és a támadófal is tud erős lenni. Az elmúlt évet nagyban meghatározták a sérülések is, de az új idényben remények szerint a megerősített és legerősebb falemberekkel akarnak nekivágni a sorozatnak.

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.