Greenway még egy évig Viking maradna mielőtt visszavonul

Jelenleg még 9 napig él a szerződése, majd a szabadügynöki piac nyitásával ő is kikerül a szabadon elvihető játékosok közé.Chad Greenway_3

Greenway igazi Viking játékos. Ledraftolása óta egyetlen alkalommal sem váltott klubot, mióta profinak állt csak a Minnesota csapatában játszott.

2006-ban az első körben lett kiválasztva, de az első előszezon mérkőzésén térdszalag szakadást szenvedett, így az újonc évét a padról nézte végig. Azóta kulcsjátékossá vált a csapatban és vezéregyéniséggé a védelemben.

A most 33 éves LB 5 éve 40 milliós szerződést kötött, de tavaly előtt belement egy jelentős csökkentésbe is csak azért, hogy a csapatnál maradhasson.

Most nemrég egy rádió interjúban elmondta, hogy szeretne még egy évig a Vikings csapatában játszani és ezért belemenne egy nagyon alacsony fizetésbe is.

Ez lenne a védő utolsó szezonja profi karrierje során és kijelentette, hogy nem szeretne másik csapat színeiben pályára lépni, szíve a Vikings-é.

„A célom az, hogy karrierem során végig egy helyen játsszak. Itt szeretném befejezni. A lehető legjobbat akarom nyújtani a pályán, magas szinten akarok játszani és méltóképpen búcsúzni.”

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.