Szerződéshosszabbítások és módosítások a napokban

Az elmúlt napokban több esemény is történt a csapat háza táján, beindult az élet.
Audie Cole_1

Azt már megírtuk, hogy Andrew Sendejo további 4 évvel meghosszabbította szerződését a csapatta és ezzel 16 millió dollárt fog keresni. A másik kezdő safety, Harrison Smith szerződésének meghosszabbításáról még nincs tényleges hír, csupán a híresztelés, miszerint egy 5 éves kb. 55-60 millió dolláros szerződés várja őt.

Hosszabbított még az elkapó Adam Thielen is, aki további egy évre marad csapatunk tagja. Ő jól teljesít, mikor pályára küldik érthető a hosszabbítás. Azt még nem tudjuk, hogy mennyi időre és mekkora összegért maradt. Hasonlóan ismeretlen ideig és összegért hosszabbított Carter Bykowski, aki első évében nem tudott szerepelni, mert izomszakadást szenvedett, így az újonc idényét IR listán töltötte.

Nemrégiben tudtuk meg, hogy a Vikings egyik csere LB-je, Audie Cole is meghosszabbította szerződését egy további évvel. Cole már ötödik idényét kezdi meg csapatunknál, pedig a kezdetekkor nem sok esélyt adott neki a publikum.

Adrian Peterson tavalyi nagy segítő Zach Line is kiérdemelte a hosszabbítást, a csapat továbbra is számít rá. Line nem csak blokkolásaival hívta fel magára a figyelmet tavaly, de 2 futott és egy elkapott TD-vel is hozzájárult a pontszerzésekhez.

Phil Loadholt belement szerződése módosításába, így a csapat csikivel több mint 2 millió dollár többlethez jut a fizetési sapka alatt. Loadholt így sem marad fizetés nélkül, a két milliós fizetése mellé jön még egy másfél milliós ösztönző fizetés.

Mai hír, hogy a Vikings elküldte a veterán elkapót Mike Wallace, de erről már írtam bővebben.

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.