Andre Smith 1 éves szerződést kötött a Minnesota-val

A támadófal megerősítése kulcsfontosságú az idei holtidényben, ennek megfelelően újabb falember érkezett Andre Smith személyében.Andre Smith_X

A Cincinnati-ból Minneapolis-ban tartó csúszda továbbra is kitart, most Smith érkezett a csapathoz. Az egykori Bengals játékos a 2009-es DRAFt első körének hatodik helyén kelt el, a Cincinnati választotta ki őt.

Egészen tavalyig ott játszott, így Zimmer, aki a Vikings vezetőedzője jól ismerheti a játékost. 82 meccsen 73 alkalommal volt kezdő.

Smith ebben a holtidényben lett szabadügynök, a Minnesota együttesén kívül az Arizona-hoz is ellátogatott és nagy kérdés volt, hogy végül melyik együttes lesz az új csapata. A Cardinals-nál elvileg több lehetett volna a fizetése, ők még jóval nagyobb büdzséből gazdálkodnak a szabadügynöki piacon, mint mi.

Ezzel meg lett erősítve a támadófal, így elvileg a DRAFT-on nem az O-line-ba való húzás lesz az első pár kör fontossága.

Smith egy évre kötött szerződést a Minnesota Vikings együttesével, összesen pedig 3.5 millió dollárt tehet zsebre, bár egyes jelentések szerint 4.5 milliót.

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.