Hogyan választunk idén a DRAFT-on

Kicsivel kevesebb, mint egy héttel a 2016-os DRAFT előtt összeállítottuk a saját Mock Draft-unkat kicsit eltérve a többitől.Draft pick_1

Nyakunkon az idei játékosbörze, így fel kell készülnünk, hogy a csapatunk erősítést kap remek játékosok formájában. Most nem nevekre, hanem posztra lebontva foguk húzni a 7 körben.

Véleményem szerint az első körben meglepetésre a Vikings nem fog választani játékost annak ellenére, hogy páran feltrade-t is vizionálnak. Összesített 23. helyen választhatnánk, de nem fogjuk felhasználni. Szerintem Spielman idén meglepőt fog húzni és több játékos fejében feláldozza az első kört.

Mindenki elkapót jósol nekünk és persze jogosan, mert bár vannak tapasztalt játékosaink, akik jók ezen a poszton, de konkrétan nincs első számú WR. De biztos, hogy már az első körben kimegy az összes potenciális elkapó, akiken kívül már nem elérhető TOP WR? Nem hiszem. Az NFL csapatoknál (rajtunk kívül) nem igazán látni olyan nagy WR hiányt, hogy amiatt kelljen aggódni, nem marad bent senki jó sem a második körre. Talán a Bengals és a Cardinals lehet az, aki WR-t húz elsőre.

A cserével szerzünk egy plusz második kört, ráadásul szerintem olyan csapattal cserélünk, aki korai húzó, így a második kör elején nyugodtan vihetünk egy TOP WR-t. A második második körös jelöltem egy LB. Igen, húztunk az utóbbi időben erről a posztról bőven, de Greenway visszavonulásával, ami jövőre esedékes kell az utánpótlás. Biztosítva neki elegendő játékidőt felfejleszteni, hogy a második idényre kezdő szintre érkezzen. A 2017-es idényben pedig három fiatal bombaerős LB-vel állhatnánk fel.

A harmadik körben jöhet egy támadó falember és egy CB is. Az offense-ben bőven el kell az erősítés, mert jelenleg ez a csapat leggyengébb pontja. A CB sor pedig sosem lehet eléggé telített.

A negyedik körben is erősíthetünk a támadófalon, de egy safety vagy egy defensive line poszton játszó játékos is kell a csapatba, hogy mélyüljön a keret. Ugyanez igaz az ötödik körre is, ahol még akár egy újabb WR is érkezhet.

A hatodik körben és egy kicker-t draftolnék. Egy kis verseny ezen a poszton sem árt, mert Walsh egy kicsit bekényelmesedett az elmúlt idényben és elég sokat hibázott, emlékszünk ugye hogy estünk kis a rájátszásból.

A hetedik körben pedig egy kiegészítő ember a védelembe és esetleg egy punter. A punter azért, hogy Locke se érezhesse magát teljesen nyeregben, mert azért ő eléggé alatta teljesít annak, amit szerettünk volna.

Magyar idő szerint péntek hajnaltól meglátjuk.

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.