Késői körös választásaink a 2016-os DRAFT-on

A harmadik napon összesen 6 alkalommal választhattunk játékost, nézzük kik maradtak még ki.David Morgan_1

A hatodik körben a támadóegységet tovább erősítettük egy TE poszton játszóval. David Morgan a UTSA-ről (University of Texas-San Antonio) érkezett az összesített 188. helyen.

Morgan jó elkapó és magabiztosnak tűnik. Főleg a célterületen termelékeny, legutóbbi szezonjában 5 alkalommal is TD-t ért el. Következetes és jó képességű játékos. Nem a leggyorsabb, de az irányváltásaival és fizikai erőfölényével felül tud kerekedni a védőkön. Blokkolásai rendben vannak.

Már a hetedik körben jártunk, mikor Stephen Weatherly-t kiválasztottuk. Az eddig a Vanderbilt-en játszó játékos LB poszton bevethet, az összesített 227. helyen választottuk ki.

A testi adottságai jók erre a posztra, de bőven lesz munka a játékossal, hogy használható védőt faragjunk belőle. AZ alap nem rossz, de nem is elit. A testi ereje jó, de nem mindig használja ki. Mindenképp javulás várható nála, megnézzük mit hoznak ki belőle az edzők Minnesota-ban.

Utolsó választásunk egy a Clemson egyetemről érkezett. A safety poszton játszó Jayron Kearse az összesített 244. helyen került a Minnesota Vikings együtteséhez.

Hossztávon jó játékos válhat belőle, ha nem sajnálja rá az időt és az energiát. Kearse alapvetően jó játékos, de jelenleg még nem férhet oda, hogy kezdőként szerepeljen és valószínűleg a special team-ben fog helyet kapni.

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.