Floyd és Rhodes is megkapta az opciós évet, Patterson nem

A Minnesota Vikings a hétfői napon bejelentette, hogy életbe lépteti az ötödik éves opciót Sharrif Floyd és Xavier Rhodes szerződésében, azonban Cordarrelle Patterson-éban nem.Xavier Rhodes_X

Durva hogy megy az idő. Még élénken él benne, hogy Floyd, Rhodes és Patterson megérkezik Minneapolis-ba, mint újonc játékosok és mindenki tőlük kéregeti az autogramot. Na, ez már 3 éve volt.

Azóta eltelt időben mindhárom játékos nevét alaposan megismerhették a Vikings rajongók. Mindannyian azonnal közönség kedvencek lettek. Rhodes és Floyd azóta folyamatosan fejlődik és egyre jobb játékosok, míg Patterson-nál valami nincs rendben.

Cordarrelle Patterson újonc évében szinte berobbant az NFL-be, több rekordot is megdöntött, mind franchise, mind NFL szinten. Az év újonc special team játékosa lett, de azóta valami megváltozott.

Tavaly már csak egy meccsen volt kezdő, igaz mindegyik szerepelt. A szereplése viszont szinte szigorúan a speciális egységben való játékra koncentrálódott. A támadóegységben, mindössze 2 elkapása volt, ebből 10 yardot tudott termelni. Bár a visszahordásaival nincs baj, hiszen volt két return TD-je és több, mint 1000 yardrja, de kevés amit a pályán mutat. Talán épp ezért is döntöttek amellett, hogy nem léptetik életbe az opciót, esetleg így ösztönözve a keményebb munkára.

A másik két játékos pedig robog előre, megérdemelt a szerződésük kiterjesztése. Ráadásul, így nem kell foglalkoznunk idén az ő hosszabbításukkal.

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.