Legalább 13 meccset nyerhet idén a Vikings

Elég merész kijelentés, de nem feltétlenül lehetetlen.Helmet_X

A Minnesota Vikings csapata fejlődő tendenciát mutat az utóbbi két évben pedig alaposan meg is erősödött. Zimmer érkezésének első évében 7, míg tavaly már 11 meccset nyert meg a csapat, idén van esély arra, hogy a győzelemmel lehozott meccsek számát tovább emeljük.

Az idei 16 alapszakasz meccsen a Vikings 13 mérkőzésen mondható ki favoritnak szerintünk mindenféle túlzás nélkül.

Három olyan meccsünk lesz idén, amin lehet, hogy nem mi örülünk a végén. Egy Green Bay, Arizona és Carolina meccs az, amin nem biztos a sikerünk. Persze egyik meccsen sem biztos, hogy mi nyerünk, de ezen három meccsen még a fölényünk sem biztos.

A Green Bay ellen mindig nehéz legyen az a meccs idegenben vagy otthon. Az ESPN szerint tavaly ők nyerték az NFC NORTH divízióját, jól ki is gúnyolták őket emiatt a baki miatt. A Packers elleni hazai meccsen szerintem jó lehetünk és mivel az a meccs lesz az első téttel bíró meccs a US Bank Stadium-ban kettőzött erővel fogunk menni. 

A Carolina-t tán nem kell magyarázni, elég magabiztosan mentek végig tavaly egészen a Super Bowl-ig, ahol viszont a Manning vezette Broncos feléjük kerekedett. A Panthers nagyon összeállt és csak erősödött, bár elvesztették Norman-t, de még így is potenciális SB esélyes.

Az Arizona tavaly meglepően jó idényt futott, ráadásul ellenünk is megnyerték a meccsüket, igaz csak szerencséjük volt, de idén sem szabad őket lebecsülni.

Tehát ez a három meccs, ami nehéznek mondható, a többit illik, illene behúzni győzelemmel és akkor már meg is van a 13 győzelem, ami valószínű az NFC NORTH bajnoki címének megvédését jelentené.

Jön majd a Giants, Eagles, Cowboys trió, akik régebben jók voltak, de évek óta a liga hátsó részében tanyáznak. Az elő sem fordulhat, hogy a Lions és a Bears csapatát oda-vissza ne verjük meg, pláne úgy, hogy csak gyengültek a holtidényben. A Texans, Titans és Colts hármas szintén nem jelenthet gondot annak ellenére, hogy jó játékosaik vannak. De ott van még a Redskins és a Jaguars is, akiket kötelező legyőzni.

Javában zajlik a felkészülés, hamarosan érkezünk egy félidei OTA összefoglalóval.

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.