Smith lett a legjobban fizetett safety

Megtörtént, aminek csak az időpontja volt kérdés, Harrison Smith hosszabbított a csapattal.Harrison Smith_1

Smith még 2012-ben az összesített 29. helyen lett kiválasztva az NFL Draft-on, onnan jutott el 4 év kemény munkával odáig, hogy ő legyen a legjobban fizetett safety a ligában.

Meghatározó és nélkülözhetetlenen tagja lett a védelemnek és liga szinten is az elitbe tartozik. Smith 4 év alatt a csúcsra ért. Persze a Super Bowl hiányzik az életéből, de most lesz 5 éve arra, hogy jelenlegi csapatával, a Vikings-al elérje azt.

Korábban is volt róla szó, hogy hosszabbít, hiszen ez az utolsó éve az újonc szerződésében, ráadásul ez már ugye az a bizonyos 5. éves opció. Elmondta, hogy nem foglalkozik a hosszabbítással, mert tudja, hogy folynak az egyeztetések, így inkább a munkára összpontosított.

Az előzetes híresztelések, melyeket mi is megírtunk 55 és 60 millió dollár körül mozogtak. Végül nem ennyi, hanem “csak” 51.250.000 dollár lett az ötéves szerződés összege, amiből a garantált rész 28.578.000 dollár. Ezzel az is eldőlt, hogy az átlagos 10.25 millió dolláros évenkénti fizetésével Smith lett a liga legjobban fizetett safety-je.

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.