Edzőtábor ’16 előretekintő #3 – FB

Alig egy hét van még a beköltözésig, így belehúzunk kicsit, jöjjenek a fullback-ek.

Ez most egy rövid bejegyzés lesz, hiszen a Vikings csapatában csak két játékos játszik ezen a poszton. Nézzük, hogy ők hogyan lehetnek a csapat segítségére.

Már negyedik évét kezdi meg a profik közt Zach Line. Line aki nemrég kötött egy életre szóló megállapodást menyasszonyával, a Vikings számára is nélkülözhetetlen. Hivatalosan ugye futónak számítanak, de ezen a poszton inkább a blokkolás a feladatok. Line ezt tökéletesen véghez is viszi. Jerome Felton volt Peterson 2012-es nagy menetelésének kulcsa és sokan féltünk, hogy távozása után mi lesz, de Line jól szerepelt és Peterson megint hozta a liga legjobbját. De nem csak blokkolásban labdával való futásban és elkapásban is megbízható Line. Tavaly a 2. és 3. héten is szerezett futásból egy-egy hatpontost, de a szezon végén elkapásból is eredményes volt. Line tehát megfelelő erre a posztra, bátran építhet rá a támadó koordinátor.

Line helyettese a második évét kezdő Blake Renaud lesz. Blake tavaly újonc szabadügynökként érkezett, de a szezon nagy részét a tartalékok között töltötte. Ez az előrejelzések szerint most sem lesz másként.

A folytatásban az elkapók jönnek.

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.