Edzőtábor ’16 előretekintő #5 – TE

Szalad az idő csak én nem haladok, a héten már meglesz a beköltözés, sőt már edzeni is fognak a srácok, a tight end-ek következnek.

Már most elnézést kérek, mert az Edzőtábor idei előretekintője szerintem bele fog csúszni magába a Camp-be, de csak túléljük valahogy.

Szóval tight endek. Jó kis poszt ez, a Vikings csapatánál fontos játékosok játszanak itt. Jelenleg hat TE van a keretben, de szinte biztos, hogy ez a szám feleződni fog, de legalábbis harmadolódni biztos.

Első és legjobb játékosunk ezen a poszton Kyle Rudolph, aki kijelentette, hogy simán van olyan jó mint Robert Paxton Gronkowski a Patriots-ból. Legyen igaza és szállítsa az elkapásokat és a TD-ket, csak egyet kérünk, sérülésekben ne akarjon rá hasonlítani, mert akkor nem sokra megyünk vele, ha állandóan a pálya széléről kell a meccset végigizgulnia. Rudolph már első évében letette névjegyét a csapatnál és az NFL-ben is, hiszen azonnal beválasztották a Pro Bowl keretbe, sőt Hawaii-ról az MVP címet is elhozta. Tavaly 2 elkapott yarddal maradt el karrierje legjobbjától, viszont 4 TD-vel kevesebbet is szerzett. Persze ebbe belejátszik, hogy nem vagyunk valami erősek e téren, de bízunk az ifjonc irányító fejlődésében, aki idén kioszt vagy 30-35 TD passzt, amiből Rudy magára vállal mondjuk tízet.

Sokan a támadóegységünk titkos fegyverének mondják a tavaly draftolt Mycole Pruitt-ot. Elkapásokkal is kooperáltak tavaly, de legfőképpen a blokkolásban van nagy szerepe. Megnézzük mit tud kihozni a második idényéből. Ugyancsak kiváló blokkoló Rhett Ellison, aki már régebb óta csapatunk tagja. Őt is inkább a futások elősegítésénél és az irányító megvédésénél használjuk, de azért minden évben szerez egy-egy hatpontost, biztos ami biztos. Sokoldalú játékos.

Nem biztos, hogy igazam van, de az előbb megemlített három játékos lesz ott a végső keretben a most következőktől, pedig szerintem elköszönünk. Bár…

Bár itt van a most draftolt David Morgan, aki a UTSA-ról érkezik a csapatba. Fiatal lendületes játékos, aki kellőképpen elszánt, hogy beverekedje magát a végső keretbe, akár egy másik poszton játszó játékos rovására. Jó kapcsolatot ápol a csapattársaival és nagyon tanulékony.

Brian Leonhardt és Kyle Carter viszont csak Camp emberek lesznek, de esetleg egy tartalékcsapat posztra igényt tarthatnak.

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.