Edzőtábor ’16 előretekintő #8 – LB

Következzen a Vikings védelmének talán legerősebb egysége, a linebackerek.

A szombati nappal befejezzük az előretekintést és átnézzük, hogy mi történt eddig a Training Camp-be, továbbá elkezdjük a ráhangolódást az első előszezon mérkőzésünkre, ami pontosan egy hét múlva lesz.

Az edzőtábornak 10 LB-vel indultunk neki. Nem is kell sokat keresgélni a kezdő pozíciók már rég ismertek mindenki előtt, talán kivéve a bal oldali külső LB-ét.

A UCLA-ről két év alatt draftolt Anthony Barr és Eric Kendricks már alapemberré nőtték ki magukat a csapatnál, olyannyira, hogy Kendricks-et Barr mellett már most a jövő nagyjaiként említik. Elég volt nekik ez a röpke 1-2 év és nevet szereztek maguknak a ligában. A csapatban megkerülhetetlen tényezők és ezt akár lehet szó szerint is venni, hiszen kevés alkalom az, amikor le tudják őket rázni a támadók. A jobb külső és középső LB tehát megvan a csapatban, most már csak a bal oldali kell és készen is vagyunk. Na de ki legyen az?

Az örök ifjú Chad Greenway utolsó évét kezdi meg a Vikings-ban és nem, nem azért mert máshova igazol, hanem mert befejezi pályafutását. Emiatt és talán amiatt is, hogy évekig meghatározó volt a bal oldalon szerintem ő fogja teljesíteni ezt a posztot kezdőként, de a szezon folyamán folyamatosan keresik majd utódját.

Abból pedig van jelölt bőven. Brandon WattsEdmond Robinson vagy Emmanuel Lamur közül kerülhet ki majd Greenway utódja. Mindhárman jó teljesítményt nyújtanak ha a pályán vannak. Robinson például tavaly (első évében) már 9 meccsen szerepelt ebből  2 alkalommal kezdőként is helyet kapott a csapatban, de Watts is pályára lépett 7 mérkőzésen. Lamur újonnan érkezett a Bengals együttesétől és talán neki van a legnagyobb esélye, hogy felváltva játsszon majd Chad-el.

Kentrell Brothers az idei drafton érezett csapatunkhoz és hallottunk róla pár jó dolgot, ami miatt beférhet a csapatba.

A héten megint szerződtettük Terrence Plummer-t, aki már tavaly is volt a Vikings játékosa, de csak a tartalékok közt kapott helyet és ez talán idén is így lesz.

Itt van még Audie Cole, aki ötödik évét kezdi meg csapatunknál. Cole nagyon jól kezdett első éveiben és bár rendre a special team-ben kapott csak helyett, de nem sokan adnak neki nagy esélyt arra, hogy jövőre is nálunk maradna, sőt akár már idén máshol képzelik el 27 éves játékos.

Jake Ganus-al zárjuk ezt a posztot, aki az egyetemen jó játékosnak számított, majd elválik, hogy a nagyok között is tudja-e hozni a szintet. 

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.