Edzőtábor ’16 előretekintő #9 – CB

Hamarosan a végére érünk az előretekintésnek, most jöjjön az alaposan megerősödött CB sor.

Az utóbbi időben stabilizálódott a helyzet a cornerback szekcióban, ami nagyon hosszú ideig a védelem leggyengébb része volt. Most van 4 olyan potenciál a csapatban, akik kezdők lehetnek a következő szezonban, de ezért meg is kell majd küzdeni.

Itt van mindjárt Xavier Rhodes, aki olyannyira meggyőző teljesítményt nyújt, hogy aktiválták az ötödik éves opciót a szerződésében, jövőre pedig egy előnyős kontraktus is kinéz neki, ha megint hozza a kiváló szezont. Párja az idén valószínűleg a veterán Terence Newman lesz, aki annak ellenére, hogy 37 éves még mindig felveszi a versenyt a liga legjobb elkapóival.

Az idei draft második körében a Clemson-ról Alexander Mackensie érkezett. Na ő az, akitől nagyon sokat várnak/várunk. Tehetséges és gyors játékos, szerintünk előbb be fog kerülni a védelembe alapemberként, mint a tavalyi első körös Trae Waynes. Bár Waynes is jó, de egyelőre sok hibával dolgozik. Persze még csak második éve lesz, de Mackensie-ben többet látunk. Cáfoljon ránk. Waynes tavaly már egy alkalommal kezdő volt a védelemben, de sokáig csak a special team-ben kapott szerepet.

Captain Munnerlyn továbbra is a csapatban van és elég valószínű a végső keretben is helyt talál. Munnerlyn harmadik éve lesz csapatunknál, de első éve kétségtelenül jobb volt, mint a legutóbbi.

Marcus Sherels is CB, de őt inkább a special team-ben használjuk, mint visszahordó, így vele ott fogunk foglalkozni. Jabari Price és az újonc Tre Roberson viszont nagyot fog küzdeni a keretbe kerülésért, de ennyi potenciális kezdő és első számú cserejátékos mellett nem lesz egyszerű.

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.