Edzőtábor ’16 előretekintő #10 – S

Zárjuk a védelmet az utolsó bástyával, ez itt a safety poszt.

Szerencsére ezen a poszton remekül el van látva a csapat, ráadásul egyikük szerint van egy játékos, akiben óriási potenciál van.

Nemrég hosszabbított szerződést mind a két kezdő safety-nk. Harrison Smith kapta a zsírosabb szerződést ezzel ő lett a legjobban fizetett a posztján. Na persze ez nem alaptalan, hiszen nálunk TOP1 és szerintem nem beszélek nagyon félre, ha azt mondom liga szerte is a legjobb, na jó az egyik legjobb. Smith egy kincs. Mázli, hogy annak idején a Notre Dame-ről elhoztuk. Apróbb sérülések miatt kihagyott pár meccset tavaly, de kiváló teljesítményén ez nem látszik.

Másik hosszabbítónk Andrew Sendejo. Ő is megérdemelten kapott elsőre talán kicsit nagy pénzt, de az utóbbi években nagyon szépen felfejlődött és vált első számú safety-vé.

Smith mondta a Training Camp alatt, hogy az újonc Jayron Kearse TOP játékos lehet az idő múlásával. Persze sokat kell dolgoznia, de egy ilyen dicséret csak segítheti az ember karrierjét. Tény, Kearse nagyon jó a posztján, a Clemson-ban is az élbolyhoz tartozott. Mackensie-vel jól ismerik egymást, így a védelemben már egyfajta összhang simán meglehet.

Antone Exum Jr. egyre több szerepet kapott a szezon vége felé és jó pár fontos védekezés fűződik a neve mellé. Kearse-vel szemben annyi az előnye, hogy már remekül ismeri a Vikings taktikáját és a csapatot. Nagy lesz a küzdelem a végső keretbe kerülésért.

Nem szabad megfeledkezni Anthony Harris-ről sem, aki szezon végén több alkalommal is kezdőként kapott helyet a csapatban. Smith és Sendejo helye szinte biztos, a többiektől kemény harc lesz a csere pozíciókért.

Már csak a special team-el lógok és után rátérünk a Training Camp eddig történéseire, szerdától pedig elkezdünk foglalkozni a pénteki, Bengals elleni mérkőzéssel.

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.