Edzőtábor ’16 előretekintő #11 – ST

Elérkeztünk az utolsó csapategységhez, már csak a special team tagja vannak hátra.

Ez egy különleges egység a csapaton belül, mely évről-évre okoz meglepetéseket, hol pozitív, hol sajnos negatív irányban.

A long snapper poszton csak egyedül Kevin McDermott található, aki a tavaly elküldött Loeffler helyét vette át. A negyedik évét kezdő volt UCLA játékos jól adogatja a labdákat és bár a Madden 17-ben TE poszton van nyilván tartva, továbbra is konkurencia nélkül vághat neki az edzőtábornak, előszezonnak és majd a szezonnak is.

Sajnos szintén konkurencia nélkül maradnak a rúgó játékosaink, Blair Walsh és Jeff Locke is. És, hogy miért sajnos? Mert túl biztosnak érezhetik a posztjukat, pedig a teljesítményük nem feltétlenül szolgált rá erre. Sokan sajnálták, hogy punter nem érkezett a drafton vagy a draft után, mert egy kis versengés Locke-nak csak jót tett volna, mert nem úgy muzsikál, mint azt vártuk.

Walsh a nagy szerződés után szinte elfelejtett rúgni és sokkal többet hibázik, mint általában. Többek közt ő lőtte el a Vikings-ot a sima továbbjutástól a tavalyi Wild Card meccsen.

Visszahordók terén jobban állunk és szerencsére van felhozatal is. Puntoknál Marcus Shelers és Adam Thielen voltak azok, akiket tavaly bevetettünk, de idén a Camp-ben már Stefon Diggs és Terrell Sinkfield is odaállt egy-egy labdához. Ugyanígy a kickoff-oknál, ahol eddig Cordarrelle Patterson volt kirobbanthatatlan, de idén már több opcióval próbálkozik a Vikings.

Ezzel végére értünk a 2016-es Edzőtábor előzetesnek, a továbbiakban már az élesben történő edzésekkel és természetesen az előszezon meccsekkel fogunk foglalkozni.

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.