Előzetes: Rams – Vikings (Előszezon – 4. hét)

Az utolsó előszezon mérkőzés következik, amit mi Vikings szurkolók kicsit már másképp élünk meg.

Az előszezon negyedik mérkőzése következik, melyen a Los Angeles Rams csapatát fogadjuk, de egy nagyon fontos hiányzó már biztos lesz.

Teddy Bridgewater súlyos térdsérülést szenvedett, ami miatt kénytelen kihagyni az egész előttünk álló szezont és még nem biztos, hogy a 2017-es idény rajtjára felépül, de bízzunk a legjobbakban.

A keretben így már Shaun HillJoel Stave és Taylor Heinicke van, de időközben mivel Teddy-t IR listára tettük, visszaszerződtettük Brad Sorensen-t. Ha nem szerződtetünk velük kell megoldanunk a következő szezont, de a következő meccset mindenképp.

Most, hogy igencsak meggyengült a passzjátékunk a futást kell erőltetni. Peterson nem játszik egyik előszezon meccsen sem és ez alól ez sem kivétel, így a cseréknek kell brillírozniuk. Eddig nem igazán mutattak kiugró teljesítményt, bár voltak felvillanások. A végső keretszűkítésben most nagy szerepe lesz ennek a meccsnek Jerick McKinnon biztos, hogy marad, így már csak CJ HamJhurrel Pressley és Matt Asiata közül kerülhet ki a harmadik számú futója a csapatnak. Eredményesség szempontjából Ham és Pressley kb ugyanolyan teljesítmény nyújt, míg Asiata eddig nem nagyon villogott a preseason-ben.

Stoudermire, Mickel és Sinkfield már nem az elkapó banda tagja, így Moritz Böhringer kicsit nagyobb szerepet kaphat az utolsó meccsen, mely vajon neki is az utolsó lesz Vikings színekben? A passzjátékunk mostantól talán kiszámítható lesz, rövid, illetve középtávra fognak dobálni az irányítók nem kockáztatva az esetleges labdavesztést, de mivel ez még mindig előszezon meglátjuk.

A védelemben majd csak most jön az igazi tisztogatás. A kezdő játékosok névsora már ismert lehet az edzők előtt, így most már csak a csere helyekért megy a harc. Van még bőven tehetséges játékos, de ugye 22 játékostól a héten meg kell válnunk, ami nem lesz egyszerű feladat.

Az ellenfél a Rams elfogadhatóan muzsikált az előszezon eddigi meccsein, de az istencsászárnak beharangozott Jared Goff egyelőre nagyon elmarad a várt teljesítménytől. 17/33- as passzarány és 1 TD mellett 1 interceptiont tud felmutatni. Persze a szezonban nem ő lesz majd a kezdő hanem Chase Keenum, aki most a negyedik meccsen nem biztos, hogy sokat fog játszani, inkább majd Goff, meg Mannion.

A futók közül Gurley nem biztos, hogy játszani fog, de így sem szabad félvállról venni a védekezést, hiszen Malcolm Brown nagyon jól teljesített az eddigi meccseken, rá mindenképp kell figyelni.

Tavon Austin most hosszabbított a csapattal egy igen elegáns összegért, kétségtelen ő a csapat legjobb elkapója. Ám valószínűleg ő is csak a stadiont jön megnézni Minneapolis-ba. A Rams irányítói az eddigi előszezon meccseken átlagosan 14 játékost találnak meg labdáikkal, elég változatosan játszanak ebből a szempontból, de meg kell említeni egy meccsen 4-5 elkapásnál a legfoglalkoztatottabb elkapónak sincs több elkapása.

Ez a Rams elleni meccs tehát vízválasztó lesz sokak számára és utána ha fájó szívvel, is de ki kell alakítani az 53 fős keretet. A találkozó máról holnapra éjjel 2 órakor kezdődik.

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.