Rams 25, Vikings 27

Izgalmasra sikeredett a Vikings idei utolsó előszezon mérkőzése, vendégünk a nyáron várost váltó Los Angeles Rams volt.

Teddy sérülését még nem hevertük ki, de mint Zimmer is elmondta a sajtótájékoztatón egy rossz nap volt, de a nap másnap felkel.

A Rams egy bírói tévedésnek köszönhetően a meccs elején vezetésre tett szert. Igaz nem a TD-t ítélték meg rosszul, csak egy 30 yardos előrehaladást, ami mondjuk előidézte, hogy a mi gólvonalunktól 2 yardra indíthassanak támadást. Kenny Britt el is kapta a labdát ilyen közelről. Mi csak a második negyedben aktivizáltuk magunkat, de akkor olyannyira, hogy meg is fordítottuk az állást két Walsh mezőnygóllal és egy Pressley által elkapott TD-vel. Innentől kezdve nem volt megállás és végig előnyben voltunk. 

A harmadik negyedben Zuerlein mezőnygólját követően Jhurrel Pressley (akit én megtartanék a keretben) nem tétlenkedett és 106 yardos kick off return TD-t csinált. Pressley jól játszott szerintem, Asiata helyett lehetne ő a harmadik számú futó.

A negyedik negyedben Ham is megfutotta a maga 1 yardos TD-jét, amire ugyan a Rams kettő hatpontossal felelt, de ez sem volt nekik elég, hogy ellökjék a Minnesota együttesét a tökéletes előszezontól, persze eredmény szempontjából.

4-0 a mérleg az előszezonban, minden mástól, ha nehezen is vonatkoztassunk el. Egy hét múlva (jövő vasárnap) már Tennessee-ben lépünk pályára, viszont az már élesben megy. Holnap este (magyar idő szerint) 23 óráig a keretet 53 főre kell szűkíteni. Lesznek még itt meglepetések. Részletesebben hamarosan.

Végeredmény:
LOS ANGELES RAMS 25:27 MINNESOTA VIKINGS

Rams 25, Vikings 27” bejegyzéshez 2 hozzászólás

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .